Skip to main content

Casa iubirii continuă cu un nou sezon, la Kanal D

 
Casa iubirii continuă cu un nou sezon, la Kanal D

Reality show-ul Casa iubirii continuă cu un nou sezon, începând de săptămâna viitoare. Emisiunea de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea continuă cu cel de-al doilea sezon. Duminica aceasta va fi difuzată finala primului sezon a show-ului. Casa iubirii a debutat anul trecut, iar televiziunea a construit de la zero casa în care se filmează emisiunea.

Publicitate

Emisiunea despre dragoste va putea fi urmarită de luni, 16 ianuarie.  Ca şi până acum, Casa iubirii va fi difuzată de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30 , şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00.

Andreea Mantea, gazda emisiunii Casa iubirii:

"Fiţi cu ochii pe ei! Îi veţi cunoaşte luni, când începe cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa. Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo."

Despre format.

Concurenţii vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea. La capătul acestei experienţe vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat.

În fiecare săptămână a difuzarii showului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoaşterea publicului, cât şi de un premiu de 5000 de lei.

Citeşte şi: FOTO. „Casa iubirii”, noul reality-show prezentat de Andreea Mantea, începe în aprilie. Kanal D a construit noua casa de la zero

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus