Skip to main content

Casa Regală spune că nu decorat-o pe Doina Gradea, aşa cum scrisese EVZ la începutul lunii

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

Casa Regală spune că nu a decorat-o pe Doina Gradea, şefa TVR. Mai multe publicaţii, printre care şi Evenimentul Zilei, au scris la începutul lunii că şefa TVR ar fi primit o distincţie importantă din partea Familiei Regale a României. 

Publicitate

„Pe website-ul www.familiaregala.ro găsiţi lista completă a tuturor primitorilor Crucii Casei Casei Regale a României (Crucea Casei Regale a României). După cum veţi vedea, doamna Gradea nu se află pe acea listă”, conform unui răspuns remis de Secretariatul Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei către Sorin Ilieşiu - membru în CA-ul TVR. 

La scurtă verificare pe site-ul familiaregala.ro, numele Doinei Gradea nu se regăseşte pe lista celor decoraţi cu ordinul Crucea Casei Regale a României. 

EVZ: Lovitură sub centură pentru coaliţie. Şefa TVR Doina Gradea a fost decorată cu Crucea Casei Regale

La începutul lunii aprilie, Evenimentul zilei a scris că Doina Gradea, şefa TVR, ar fi primit Crucea Casei Regale. EVZ cita site-ul Inpolitics.ro

EVZ  a publicat informaţia cu titlul „Lovitură sub centură pentru coaliţie. Şefa TVR Doina Gradea a fost decorată cu Crucea Casei Regale”, conform unei monitorizări Paginademedia.ro. 

A prezentat-o pe Gradea ca fiind „a 142-a personalitate decorată cu Crucea Casei Regale”, conform respectivului material. 

Informaţia respectivă a fost preluată şi de Ion Cristoiu, pe blogul personal. 

Soarta conducerii TVR ar trebui să se decidă săptămâna viitoare

Conducerea TVR, în frunte cu Doina Gradea, se află doar la un pas de demitere. Comisiile de cultură ale Parlamentului au respins, pe 8 aprilie, rapoartele de activitate ale TVR şi SRTV pentru perioada 2017-2019, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Urmează votul din plenul Parlamentului, anunţat săptămâna viitoare. Dacă şi legislativul respinge rapoartele de activitate, conducerea TVR va fi demisă.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • DODO DODO
  @didi -,,tinichele ,, au primit multi dintre eroii nostri Este un simbol Dar tu nu pricepi tu vrei de *** sa-l pipai
 • Realia Tescariu Realia Tescariu
  @Didi Partea proasta e ca gusturile discutabile ale nedecoratei se regăsesc și în programele TVR.
 • geo geo
  Medalie trebuia sa i se dea pentru spatiul generos de promovare care i se acorda saptamanal Casei Regale a României !
 • didi didi
  ma uit la poza si nu imi vine sa cred... asa arata / se coafeaza / imbraca / machiaza o persoana care castiga 20 de mii de lei pe luna?????
 • Livia Pila Livia Pila
  Asta inseamna ca Doina Gradea si-a platit articolele publicate pentru a o incununa de succesuri. Le-o fi platit tot din "profitul" TVR-ului?
 • didi didi
  "a tuturor primitorilor Crucii Casei" - primitori? asa se numesc persoanele decorate cu tinichelele casei regale? de ce nu "beneficiari" sau "decorati"?

Trimite un comentariu

sus