Skip to main content

Primul pas către demiterea şefei TVR. Comisiile parlamentare au respins rapoartele de activitate

 
Primul pas către demiterea şefei TVR. Comisiile parlamentare au respins rapoartele de activitate

Primul pas către demiterea conducerii TVR. Comisiile parlamentare pentru cultură au respins, joi, rapoartele de activitate ale Televiziunii publice pe anii 2017, 2018 şi 2019, transmite Agerpres. În aceeaşi şedinţă au fost respinse şi rapoartele de activitate alea Radioului Public, condus de Georgică Severin. 

Publicitate

În ambele cazuri, au fost 13 voturi pentru respingerea rapoartelor şi şapte împotrivă.

După respingerea rapoartelor TVR, şefa Doinea Gradea a afirmat că votul este „o palmă" dată profesioniştilor din instituţie, notează aceeaşi sursă.

Rapoartele urmează să fie supuse votului din plenul reunit al Parlamentului. Dacă vor fi respinse, va fi numit un interimar atât la conducerea Televiziunii publice, cât şi la conducerea Radioului Public. 

Raportul pe anul 2020 al TVR nu a fost discutat pentru că „cele două comisii nu au fost sesizate de Birourile permanente reunite cu privire la raportul pe 2020”, după cum a spus Iulian Bulai, preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paco Paco
    Luati d-aici lefurile si averile profesionistilor. Cel mai tare dintre toti e Cezar Ion, cu contract beton si o pozitie din care nu face absolut nimic. Poate scapa si Craiova de Dindirica, prietena Olgutei.
    http://www.tvr.ro/membrii-comitetului-director_2281.html#view
  • livia pilă livia pilă
    Are Doinita un tupeu inimaginabil. Ea si profesionalismul? Ea si Dirvariu cu care vorbea ***? Ea si Tompea, ea si Vornicu-Shalit intrata in urma unui concurs măsluit in TVR, ea si Amza, ea si Cazan, ea si Lița, sunt profesionisti? Ea si Cristache? Sper ca după demitere sa urmeze vizite lungi si fructuoase la DNA si pedeapsa meritată. La multi ani acolo, Doina Gradea!
  • Menelau Menelau
    Profesioniștii ăia despre care spune că au luat o palma sunt *** ei. Roxana Ionescu Demeter, Camelia Ivașcu, Oana Popescu, Smaranda Vornicu, Liliana Potecă și cumnata sa de la CFG, Eduard Dârvariu, Catinca Marinescu, Carla Tompea, Irina Negraru, Dinu Mărgărint, dar și neprețuiții de la ProTV aduși din șomaj la borcanul cu bani publici. Sperăm să se supere cu toții și să plece cu Gradea înspre alte zări pe unde hălăduiesc managerii. A propos, să nu uite să îl ia cu ei și pe Alexandru Dumitrescu, cel care scrie ode atât de mișcătoare.
  • didi didi
    "votul este „o palmă" dată profesioniştilor din instituţie"... presupun ca e vorba de profesionistii in cheltuirea banului public...
  • Șerban Șerban
    Ducă-se învârtindu-se.
  • Giordano Giordano
    Pr profesionistii din televiziune nu ai tu de unde sa ii cunosti, ca nu sunt yesmenii de care te ai inconjurat...sunt aia care muncesc de 11 ani pe aceleasi salarii si fac din *** bici...dar tu nu ai de unde sa ii stii pt ca principala grija de la venire a fost sa le inchizi gura cu regulamente interne demne de Gestapo, ca deh, adevaru supara. cand te inconjori de camarila, si ai acelasi director de programe de 11 ani care te duce in prapastie, se cheama ca esti profesonista...Doinita, stiu ca citesti ii aceste randuri, pt ca vanitatea e singurul tau talent inepuizabil..asta, si facutul fl cafelelor pt sefi....pt tine, caderea de abia incepe...si o sa fie lunga...
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Ce are numita Gradea Doina in comun cu profesioniștii din TVR? Nimic. Ea, Tompea, Dirvariu, Amza , Lita, Cristache, Vornicu, Cazan si alții semnifica doar diletantism si impostura. Asa ca adio!
  • ddd ddd
    astăzi vor discuta și în plenul reunit Al celor două camere sau va mai dura și raportul ăsta e doar așa o primă zgârietură La comisie?

    oricum zic sa nu facem speranțe aiurea că vor veni alții la fel de profesioniști pleacă Profesioniștii de stânga și competenți de stânga și vin Profesioniștii și competenți de dreapta că au de unde trăi bine și ăia
  • Iuli Iuli
    O palmă pentru profesioniștii din TVR? Serios Doinita? Dacă erau atât de profesioniști, televiziunea publică trebuia să fie în minim TOP 5!!! Mai ales că doar ProTV, Antena1 și Kanal D mai oferă divertisment, filme, etc. de calitate pe BANII LOR, nu de la stat.
    Dă-ți demisia să nu te faci mai grav de rușine.

Trimite un comentariu

sus