Skip to main content

Câştigător Românii au talent, sezonul 13: copilul Rareş Prisăcariu

 
Câştigător Românii au talent, sezonul 13: copilul Rareş Prisăcariu

Câştigătorul Românii au talenet 2023, sezonul 13 este copilul Rareş Prisăcariu. Rareş Prisacariu este un băieţel de 7 ani din Botoşani pasionat de actorie. Spune că până acum a învăţat atât de multe poezii, monologuri şi texte de proză. Rareş a venit la preselecţii cu un monolog.

Publicitate

Pavel Bartoş şi Smiley au decis să îi acorde lui unul dintre cele două Golden Buzz-uri pe care le-au avut în sezonul 13.

VIDEO. Rareş Prisăcariu, în finala Românii au talent

Câştigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro este Sandip Brahamin. Pentru acest premiu s-au luptat Bianca Avram, Oleg Spînu şi Denisia Sănduleac.

Clasamentul final:

1. Rareş Pisacariu

2. Olya şi Valera

3. Oleg Spanu

4. Monique Family

5. Bianca Avram

6. Eduard Dragu

7. Albert Gugulan

8. Sandip Brahamin

9. Taheira Sasa

10. Sara Piliego

11. Carina Veghiu

GALERIE FOTO. Finala Românii au talent 2023 în imagini

Câteva detalii despre fiecare:

Locul 2 - Olya şi Valera: Olya are 10 ani, iar Valera are 15 ani. Cei doi copii vin din Ucraina şi sunt dansatori aerieni. Andra a fost atât de impresionată de momentul lor încât le-a dat Golden Buzz. Cei doi copii s-au cunoscut în urmă cu trei ani, la antrenamente. Olya şi Valera au început să danseze împreună, după ce antrenorul lor au văzut potenţialul pe care îl aveau şi şi-a dat seama că vor forma o echipă de succes, potrivit libertatea.ro.

Locul - Oleg Spînu. Are 15 ani şi este din Republica Moldova. Cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar şi cu vocea. Oleg a început să cânte de la vârsta de 5 ani.

Locul - Monique Family. Monique Family, trupă de dans. Membrii trupei sunt copii de vârste diferite, de la 5 la 16 ani, elevi la şcoala de dans „Monique”.Monique Family este o trupă de dans din Bârlad, antrenată de Monica Avram. Numărul din semifinală a fost adaptat din filmul The Greatest Showman.

Locul - Bianca Avram. Are 16 ani şi e din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa. Concurenta practică gimnastică, balet şi dans modern. Numărul ei l-a impresionat atât de mult pe Mihai Bobonete încât acesta a apăsat Golden Buzz. Albert Gugulan are 17 ani, este din Buzău şi e pianist. Albert Gugulan moşteneşte acest talent atât din partea mamei, cât şi din partea tatălui, care cânta la acordeon, iar mama este solistă vocală. De asemenea, străbunicul său a fost un violonist consacrat, notează protv.ro.

Locul - Eduard Dragu Sălăgean. Este un tânăr de 18 ani. A cântat la pian şi fără partitură melodia Un sospiro de Franz Liszt. Eduard a început să cânte la pian la vârsta de 7 ani, iar la un an a fost diagnosticat cu autism infantil.

Locul - Sandip Brahamin are 22 de ani şi vine din India. Talentul lui Sandip este dansul şi l-a descoperit în copilărie, când un grup de bătrâni de la el din sat l-au pus să danseze. Moşteneşte acest talent de la mama sa, ea fiind dansatoare.

Locul 9 - Taheira Saşa are 14 ani şi este din Bucureşti. De mică a făcut tot felul de sporturi, iar la 8 ani a descoperit singura Şcoală de Circ în Bucureşti, unde a rămas din pură pasiune şi a învăţat acrobaţia pe cer. A fost la foarte multe competiţii, iar anul acesta a căştigat titlul de vicecampioană naţională şi va reprezenta România în Elveţia în anul 2022, la campionatul mondial.

Locul 10 - Sara Piliego are 12 ani şi s-a născut în Italia, iar mama ei este româncă, iar tatăl italian. Sara Piliego este pasionată de balet. Sara a început să facă balet la vârsta de 5 ani, iar de patru ani face dans contemporan de performanţă.

Locul 11 - Carina Veghiu este din Ploieşti, are 11 ani. A început să cânte muzică uşoară, însă ulterior a trecut şi la cea clasică. Andi Moisescu i-a răsplătit momentul cu un Golden Buzz.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus