Skip to main content

Câştigătorul Survivor România 2022 este Alex Delea

 
Câştigătorul Survivor România 2022 este Alex Delea

O nouă ediţie Survivor România a ajuns la final. Cine este marele câştigător al show-ului de pe Pro TV? Doi Războinici şi o Faimoasă au fost în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, toţi trei, în show încă de la început. 

Publicitate

Alex Delea este câşigătorul Survivor România. În ultima fază a competiţiei, în această seară au rămas Delea şi Elena Chiriac.

Câştigătorul Survivor, locul 1: Războinicul Alex Delea

Alex Delea, în vârstă de 25 ani, este barman şi a intrat, încă de la începutul show-ului, în echipa Războinicilor. 

„Am venit la Survivor România să trăiesc pe pielea mea ce înseamnă adrenalina pură, să-ţi fie foame, să-ţi întinzi nervii la maximum şi să trăieşti toată nebunia asta de aici. Abia aştept”, a declarat el la începutul show-ului, în luna ianuarie. 

Survivor Locul 2: Elena Chiriac, Faimoasa, fostă concurentă Ferma

Elena Chiriac are 20 de ani şi este fiica jurnalistului Romeo Chiriac, care a condus redacţia sport a agenţiei Mediafax timp de 20 de ani. S-a născut în Bucureşti, dar acum locuieşte la Londra, cu mama ei.  Ea a mai colaborat în trecut cu Pro TV, la reality-show-ul „Ferma“, când a ajuns în finală. Sportiva a cochetat şi cu scena. A fost model şi a studiat actoria la Londra. Iar când era mică s-a jucat deseori pe platourile de filmare, fiind solicitată să apară în mai multe reclame.

„Sunt mai pregătită ca niciodată. Eu m-am antrenat înainte să ştiu că voi merge la Survivor. Însă, de când am aflat, mă antrenez şi mai în forţă. Sunt o luptătoare şi cred că am mai demonstrat o dată”, a declarat ea la începutul competiţiei, în emisiunea La Măruţă. 

Survivor locul 3: Războinicul Ionuţ Popa, fost concurent Ninja Warrior

Ionuţ Popa are 33 de ani şi s-a născut în Petrila, în judeţul Hunedoara, şi este antrenor personal din martie 2019. Şi el a mai colaborat în trecut cu Pro TV, în calitate de concurent al show-ului „Ninja warrior”, difuzată doar un sezon la postul de televiziune. 

Amintim că Pro TV a preluat din acest an formatul Survivor România, difuzat până în 2021 de Kanal D. Pro TV a preluat show-ul cu tot cu prezentatorul de la postul turcesc, pe Daniel Pavel.  

GALERIE FOTO: Finala Survivor în imagini

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Nu m-as mira ca Elena Chiriac sa apara la Sunt celebru, scoate-ma de aici. Asta doar daca se face emisiunea la toamna.
  • Dragos Dragos
    Pentru ca tot ma invart cumva in domeniu, sa va zic cum se face un show de succes (in cazul de fata Survivor) si care aduce foarte multi bani:
    Se face casting, unde e musai sa se aleaga cel putin o persoana controversata (in cazul de fata au fost mai multe, printre care Tonciu, Zmarandescu, Elena) dar si cazuri sociale, cu povesti lacrimogene (Delea e unul dintre ele, nu ca i-as subestima performantele sportive). De rezistat a rezistat Elena, din randul faimosilor (si cu ajutorul banutilor bagati de parinti si cunostinte in zeci, poate chiar sute de SMS-uri, atunci cand se putea vota de pe un nr. de telefon de mai multe ori). Si uita asa a ajuns fata tocmai pana in semifinala si apoi finala, cand, ce sa vezi, s-a schimbat regulamentul si nu s-a mai putut vota decat o data de pe un nr. de telefon. La cata ura a atras fata asta si cate comentarii negative la adresa ei au fost pe grupurile de facebook, succesul Pro a fost garantat (si din punct de vedere al audientei, dar si al incasarilor din sms-urilor trimise). Asadar s-a creat cadrul perfect pentru multimea furioasa pentru a vota contra uneia de 20 de ani care pana la urma a dat clasa de cateva ori baietilor din show, si da si multora dintre cei care au hate-uit-o. Apropo, ca vad ca unii comenteaza ca unii sau altii sunt sustinuti tare pe facebook sau instagram. Voturile nu vin de acolo, ci din sms-uri. Degeaba ai mii de sustinatori pe facebook, daca nu se implica (nu platesc voturi prin sms). Eu unul n-o sa pun botul niciodata la vreun show care cere voturi prin sms, oricat ar fi de ieftin. Preferata mea a fost Oana si chiar merita sa castige. Pacat ca s-a accidentat. Ma bucur si pentru Delea, asa cum m-as fi bucurat si pentru Elena si pentru oricare dintre cei ajunsi intre primii 8. Numai romanii sunt judecatorii supremi si pare ca de cand s-au facut retelele sociale suntem experti in toate. Tare sunt curios cati dintre cei care au aruncat cu noroi in Elena s-ar fi descurcat mai bine.
  • Ha Ha
    @Expertul, aici sunt. Că îmi asum ce am spus. Faza cu tatăl Elenei am zis-o aiurea. Îmi cer scuze. Dar sentimentele mele față de Elena sunt aceleași
  • Expertul Expertul
    Imi doream sa castige Elena, dar e ok si Alex delea! Se dovedeste ca ProTV este singura televiziune corecta fata de public. Daca isi doreau sa faca bani din SMS-uri puteau sa lase la liber cate mesaje se pot trimite de pe un numar de telefon, iar costul mesajelor putea sa fie mult mai mare, asa cum a fost la Kanald. Unde sunt pacalicii care au mintit ca tatal Elenei lucreaza la ProTV si ca ea va castiga Survivor?
  • Anemona Anemona
    Ultima dată când mă mai uit la Survivor. Sezonul acesta a fost cel mai slab din toate sezoanele realizate până acum. Aseară, l-am votat pe Ionuț de pe 3 telefoane diferite. Nici acum nu am primit confirmarea voturilor. Dacă tot se fac șmecherii, n-au decât să le facă singuri de acum. Sezonul ăsta a fost oribil din N puncte de vedere!
  • Mile și acoliți Mile și acoliți
    Sunt un *** .sunt agramat și mă bucur că toți(***) îmi răspund și mă bagă în seamă. Aici e viața mea.nu agreez nicio televiziune dar am observat că dacă mă prefac fan antene primesc atenție.asa de multi inculti îmi răspund ,am rămas surprins.aici sunt multi postați tristi care se prefac fan Digi ProTV TVR etc eu am ales antenele și am câștigat atenția cea mai mare. Televiziunile câștigă milioane iar noi ăștia fara *** aberez pe aici dar pentru mine e perfect.
  • Ionut Ionut
    Nu m-as mira ca Pro TV sa fi schimbat castigatorul in ultimul moment.
    Ionut Popa era cel mai votat. Cel mai sustinut pe Facebook, pe Instagram. Cei mai multi fani. Cine intra cu el la nominalizari, pierdea instant. Chiar si in "duelul" cu Alex Delea la fani, voturi, sustinator, Ionut era detasat castigator.
    Brusc, Elena l-a "batut" pe Ionut la voturi in finala. E posibil ca foarte multi fani faimosi sa o fi votat. Si e foarte posibil ca la duelul cu Delea, tot Elena sa fi avut mai multe voturi.

    Dar, la cat hate a aparut in mediul online. Pe Facebook, Instagram, Youtube, au zis sa schimbe castigatorul. Pro TV isi pierdea credibilitatea. Cine se mai uita la urmatorul sezon ? Nimeni.
  • An An
    Televiziunea A7 TV isi muta studiourile pe Splaiul Unirii?! Poate reveniti cu un articol si niste imagini cu noile platouri de acolo....
  • An An
    Cand te gandesti ca e un joc in care concurentii fac intreceri sportive, si la final, se fac clasamente prin televot... E cam ciudat... Inteleg interactivitatea, ca vocea publicului e importanta caci pt public e facuta emisiunea...dar producatorii ar trebui sa gandeasca mai bine eliminarile si desemnarea castigatorului....poate o parte era importanta sa fie o suma a probelor castigate in emisiune... Plus un punctaj al colegilor... Plus o parte de la public...

Trimite un comentariu

sus