Skip to main content

Câştigătorul Vocea României este Iulian Nunucă, din echipa lui Tudor Chirilă

 
Câştigătorul Vocea României este Iulian Nunucă, din echipa lui Tudor Chirilă

Câştigător Vocea României 2022. Căştigătorul sezonului 10 Vocea României este Iulian Nunucă. Concurentul a câştigat premiul în valoare de 100.000 de euro şi trofeul emisiunii. Iulian Nunucă a făcut partea din echipa lui Tudor Chirilă. Este al cincilea trofeu Vocea României câştigat de un concurent din echipa lui Tudor.

Publicitate

În faza finală, Nunucă a rămas cu Andra Botez. "A fost o perioadă chiar profesoara mea de canto", a mărturisit Nunucă atunci când a primit trofeul Vocea României.

Cine este Iulian Nunucă?

Iulian Nunucă are 18 ani şi este din Paşcani. A moştenit talentul de la bunicul şi tatăl său, care sunt lăutari. La Vocea României, Iulian a experimentat mai multe stiluri muzicale, reuşind să cucerească atât antrenorii, cât şi publicul de acasă.

Părintele tânărului cântăreţ nu a fost de acord încă de la început cu stilul muzical abordat de fiul său. Iulian s-a îndepărtat de tradiţia din familie. Însă, după o perioadă, a primit susţinerea mult dorită din partea tatălui, noteză viva.ro.

Iulian a ieşit învingător în battle, iar în primul live a fost votat de telespectatorii de acasă. 

Iulian Nunucă s-a luptat pentru premiu cu Andra Botez, Teodor Debu şi Winael Baldus.

Cine este Andra Botez?

Andra Botez are 38 de ani, este solist vocal şi vine din Iaşi.Andra Botez a făcut senzaţie pe scena de la Vocea României încă de la audiţii, când a interpretat piesa "Spain".

Talentul muzical este moştenire de familie. Ambii părinţi ai Andrei sunt muzicieni şi, deşi au sfătuit-o să urmeze o facultate în alt domeniu, decât cel muzical, i-au încurajat şi pasiunea pentru muzică, inclusiv participarea la Vocea României, scrie protv.ro.

Cine este Teodor Debu?
 
Teodor Debu are 22 de ani şi în prezent este student în Bucureşti. Concurentul a mărturisit că muzica a fost cea care i-a salvat cu adevărat viaţa! În timpul liceului, tânărul s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool: „Muzica mi-a oferit un refugiu”.
 
Cine este Winael Baldus?
 
Tânărul este din Caraibe, dar de un an locuieşte la Sibiu. În primul live a creat un moment spectaculos interpretând piesa You’re The Voice. Winael Baldus, care s-a îndrăgostit de România în timp ce se afla într-o vacanţă de Crăciun.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus