Skip to main content

Cuplu cu o relaţie de 30 de ani, la preselecţii pentru Cursa iubirii. Detalii de la castingul noului show matrimonial de la Prima TV

 
La preselecţiile pentru Cursa iubirii de la Prima TV s-au prezentat şi cupluri experienţă mai mare / foto: freepik.com
La preselecţiile pentru Cursa iubirii de la Prima TV s-au prezentat şi cupluri experienţă mai mare / foto: freepik.com

Cum a decurs castingul emisiunii Cursa iubirii? Prima TV pregăteşte pentru această toamnă show-ul matrimonial Cursa iubirii, care va fi prezentat de Cove (Gabriel Coveşeanu). Emisiunea va fi difuzată săptâmânal, în prime-time.

Publicitate

Ce cupluri au venit la preselecţii?

La preselecţii au fost prezente cupluri din Bucureşti şi din toate colţurile ţării. De la cupluri ce aveau câteva luni de relaţie, până la cupluri cu experienţă.

Cuplul Gheorghe şi Iuliana Trifan au peste 50 de ani de viaţă şi 30 de ani de când sunt împreună. Aceştia au mărturisit că sunt dornici să încerce ceva nou şi vor să le împărtăşească celor de acasă secretul longevităţii relaţiei lor. Gheorghe s-a prezentat la sediul Prima TV, la casting, în schimb partenera lui a luat parte la preselecţii prin Zoom. 

Pe parcursul întregului show, ale cărui filmări vor începe în curând, alături de concurenţi se vor afla şi Cove, dar şi un psihoterapeut specializat în terapie de cuplu. 

În fiecare episod, cuplurile vor fi supuse unor probe eliminatorii care le vor testa concurenţilor rezistenţa fizică, abilitatea de a lucra în echipă, dar şi relaţia de cuplu. Prima TV pune la bătaie penru această competiţie atât un premiu în bani, în valoare de 15.000 de euro,cât  şi o vacanţă exotică de o săptămână.

 Lucian Moldovan, producătorul emisiunii Cursa Iubirii:

"Am întâlnit cupluri dornice de aventură, încântate de ideea de a-şi testa limitele împreună, timp de o lună.

În plus, toate cuplurile au fost foarte deschise în a ne spune care e problema relaţională cea mai importantă pe care vor să o rezolve cu ajutorul psihoterapeutului emisiunii.

Aşadar, vom avea competiţie cu miză, care va genera tensiune; vom avea consistenţă a ideilor, prin abordarea problematicii de cuplu; vom avea şi aventură în locaţii emblematice din ţară, unele dintre ele puse în valoare în premieră într-un show tv.

Prin urmare, promitem o emisiune complexă, o competiţie strânsă şi, aşa cum se întâmplă mereu în reality-uri, mult neprevazut."

Citeşte şi: Prima TV pregăteşte un show matrimonial. Cine îl va prezenta?

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus