Skip to main content

S-a scumpit AntenaPlay. Costă cât Netflix

 
S-a scumpit AntenaPlay. Costă cât Netflix

MODIFICARE DE PREŢ. AntenaPlay şi-a dublat preţul. Platforma cu emisiunile Antenelor costă acum cât un abonament de bază la Netflix. 

Publicitate

Mai exact, de la 1 septembrie costul unui abonament nu mai e 4 euro, ci 8 euro

De la 1 Septembrie 2021 preţul abonamentului lunar AntenaPlay va fi de 7.99 euro (TVA inclus)*. Acest update vine pentru a-ţi putea oferi şi mai mult conţinut de calitate, original şi exclusive, dar şi cea mai bună experienţă de vizionare”, scrie site-ul antenaplay.ro

Site-ul mai notează că plata se face în lei. Practic, preţul unui abonament AntenaPlay este acum 39 de lei

Ultima scumpire AntenaPlay a avut loc în februarie 2020, când a crescut de la 10 la 20 de lei. 


Citeşte şi: S-a scumpit Antena Play. Cât costă acum abonamentul?


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iriciuc Mihai Iriciuc Mihai
    Enorm... pe lângă asta de ce ar trebui să plătim conversia lei-euro? Ținta lor sunt clienți români cu venitul majoritar în lei, societatea activează pe o zonă unde moneda oficială e leul, de ce clientul trebuie să plătească și procesator de plăți?
  • Cristian Cristian
    acum este mai scump decât Netflix
  • Madalina Madalina
    Eu tocmai am dezactivat abonamentul AntenaPlay , plăteam 8,49€ , pe lângă faptul ca prețul s-a dublat nu inteleg nici diferențele de preț gen 3,99€ pe tableta ( exemplu) și 4,49€ pe tel, la fel și 7,99€ și 8,49€, nu e vorba de cei 0,50cent e vorba strict de lipsa de claritate fața de abonați .
  • Laurentiu Laurentiu
    Am renunat la abonament, pretul este exagerat.
  • adyy adyy
    40 lei pe luna pt niste canale live si niste emisiuni care sunt gratuit pe tot internetul? Nu platesti la cablu atatia bani. Canalele live sunt gratis pe net si majoritatea emisiunilor la fel. Mai bine ar desfiinta antenaplay, precum si pro tv sa desfinteze voyo respectiv si prima sa desfinteze primaplay.
  • Marius m Marius m
    Il tineam ca mergea Iumor si Chefi la cutite, dar la 40 de lei sa fie ei sanatosi, mai mult de 20 de lei nu dau.
  • Alex Alex
    La 40 lei papa abonament. Smart TV + schedule recording la vreo emisiune de interes si aia e.
  • JFK JFK
    Singurele canale tv la care ma mai uit sunt cele de sport,Discovery(2-3 emisiuni pe saptamana),de documentare(inclusiv HGTV)in rest Netflix,Youtube si ce e mai nou online(filme/seriale),cam atat.
    Televiziunile se vor baza din ce in ce mai mult pe publicul din rural,pentru ca pe tinerii activi,care muncesc si alearga toata ziua,ei nu mai au timp de Bobonete,Foci la apa,Cutitari sau nu mai stiu eu ce "vedete" mascate!
  • un privitor un privitor
    A luat-o lumea razna! Ai putini abonati la 20 de lei si maresti pretu. Sigur isi vor rezilia toti contractele de la cablu si isi vor face abonament la antena plai.
  • Marian Marian
    Celalalt Marian, te rog frumos pune ceva langa nume , deoarece ne confundam eu nu urmaresc antenutele lui varanu,
  • Marian Marian
    Am avut abonamentul de 20 de lei,care se reinoia la fiecare luna si deoadata mi au trimis email ca plata nu poate fi procesata ! Mi s a parut ciudat pentru ca aveam acelasi card ! Ca a doua zi sa vad ca ei au marit pretul si de asta m au deconectat ! Sa ramana ei cu pretul asta !
  • didi didi
    ce prostie... e 10 euro abonamentul tv la cablu pentru TOATE posturile, din care au am sters romania tv si antena 3... de ce as plati 8 euro doar pentru antena 1, 2, 3, 4 si cate or mai fi?
  • NEW IAM NEW IAM
    Pentru calitatea continutului as cere sa ma plateasca ei 10 euro ca sa am acces la acest serviciu mediocru. Cu 6 euro ma duc *** si de restul imi iau o shaorma mica de la Socului
  • Marius Marius
    In sfarsit ati scris despre.
    Eu plateam tot 10. E enorma diferenta, pare ieftin asa singur, dar cand compari cu Netflix, HBO Max, Disney+, Hulu, clar nu mai merita.
    Eu il tin cat ruleaza Asia Express...
  • RzV RzV
    40 de lei nu costa tot abonamentul TV pentru zeci de canale si sa platesti doar pentru a vedea emisiunile integral la una?
    As fi zis ca nu exista multi dar cresterile de pret vin odata cu cererea mare si e clar ca sunt multi fara minte care dau banii pentru asa ceva.

Trimite un comentariu

sus