Skip to main content

Cătălin Anchidin, de la SuperNeata cu Răzvan şi Dani, va avea rubrica de cinema şi la Europa FM

 
Cătălin Anchidin
Cătălin Anchidin

Cătălin Anchidin, cunoscut ca promotor al filmelor, va avea o rubrică de cinemă şi la postul de radio Europa FM.

Publicitate

Rubrica se numeşte La film cu Anchidin şi este programată în fiecare miercuri, în cadrul emisiunii Starea de bine, prezentată de Alexandra Gavrilă. Rubrica va debuta în această seară, după ora 19.00.

Cătălin Anchidin face recomandări despre filme în cadrul matinalului SuperNeatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1. Anchidin colaborează cu trustul Intact din ianuarie 2020, iar în fiecare marţi şi joi prezintă rubrica de cinema.

Anchidin nu se află la prima exprienţă de la radio, întrucât acesta a debutat în anul 2000 la Uniplus Suceava ca prezentator de ştiri, iar apoi ca realizator al emisiunilor CineMAsculta şi Alege Muzica, şi a mai prezentat în 2006 ştiri la Romantic FM Bucureşti.

Ce va conţine rubrica?

Recomandările lui Anchidin includ cele mai aşteptate premiere cinematografice de pe marile ecrane, titlurile disponibile pe platformele de streaming, seriale în vogă, şi ştiri din acest domeniu. Aceste recomandări se regăsesc şi în paginile revistei Femeia.

Cătălin Anchidin:

“Mă bucur nespus să revin la radio, prima mea dragoste, şi cu atât mai mult în mijlocul minunatei echipe Europa FM. Propunerea de a mă alătura emisiei Starea de bine a fost o provocare care mi-a reactivat pasiunea pentru adrenalina radio-ului în direct.

În fiecare miercuri seară, imediat după ştirile Europa FM de la ora 19:00, intrăm în Starea de bine cu rubrica de cinema despre cea mai răsunătoare premieră a săptămânii: fie din cinematografe, fie de pe platformele de streaming, precum şi cu o mulţime de informaţii şi exclusivităţi.”

Cătălin Anchidin şi Alexandra Gavrilă

Despre Cătălin Anchidin:

- Cătălin Anchidin este membru al Academiei Europene de Film

- De numele lui sunt legate lansări de succes precum “Poziţia Copilului” (Ursul de Aur la Berlinale 2013), “Aferim!” (Ursul de Argint pentru cel mai bun regizor la Berlinale 2015), “Toni Erdmann” (Premiul FIPRESCI la Cannes 2016, nominalizat la Premiile Oscar în 2017), “Sieranevada” (propunerea României la Oscar în 2017), “Un pas în urma serafimilor”. 

- Anchidin a lucrat pentru campaniile de lansare a peste 100 de producţii cinematografice sau de televiziune

- De-a lungul timpului a realizat interviuri în exclusivitate pentru Observator Antena 1 cu Sarah Jessica Parker (“And Just Like That”), Pedro Pascal (“The Last of Us”), Brian Cox, Jeremy Strong (“The Succession”), Amy Adams (“The Woman in the Window”), precum şi cu protagoniştii “Stranger Things” sau “La Casa de Papel”

- În decembrie 2022, Anchidin a fost invitat de Academia Europeană de Film în Islanda la Decernarea “Oscarurilor Europene” în calitate de backstage host şi a realizat interviuri cu câştigătorii galei printre care Ruben Östlund, regizorul nominalizat în 2023 la Premiile Oscar.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus