Skip to main content

Cătălin Măruţă va lipsi o perioadă de la emisiune, din cauza unor probleme medicale. Adela Popescu va prezenta în locul lui

 
Sursa foto: Cătălin Măruţă, Facebook
Sursa foto: Cătălin Măruţă, Facebook

Cătălin Măruţă va lipsi o perioadă de la Pro TV. În timpul emisiunii, prezentatorul a anunţat telespectatorii că nu va mai fi la emisiune pentru câteva zile, din cauza unor probleme medicale. Cătălin Măruţă va face o operaţie de ligamente încrucişate, notează protv.ro.

Publicitate

În locul acestuia, Adela Popescu va modera formatul La Măruţă, începând de joi, de la ora 15.00. Adela Popescu a prezentat recent emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, dar şi formatul Vorbeşte lumea.

Cătălin Măruţă:

"Sunt programat să fac o operaţie de ligamente încrucişate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la nişte ligamente încrucişate rupte.

De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanţă. Numai că la mine s-a întâmplat pur şi simplu. S-a întâmplat în vacanţa de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic şi mi-a rupt ligamentele încrucişate. Va trebui să mă operez."

Adela Popescu:

"Ştiu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, aşa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruţă, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuţi, când ne-am susţinut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul lor, aşa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare uşoară şi să nu-şi facă griji pentru că voi ţine ştafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV şi îi aştept, începând de joi, La Măruţă."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus