Skip to main content

Cătălin Oprişan, proiect pe online în grupul Pro. În ultima vreme a fost constant invitat la Cătălin Măruţă

 
Cătălin Oprişan realizează emisiunea Arena SPORT.RO pentru VOYO şi site-ul sport.ro / foto: arhiva personală
Cătălin Oprişan realizează emisiunea Arena SPORT.RO pentru VOYO şi site-ul sport.ro / foto: arhiva personală

După mai bine de şase luni în care a fost invitat frecvent în emisiunea La Măruţă de la Pro TV, Cătălin Oprişan se alături echipei trustului. Va realiza şi prezenta o emisiune pe online, intitulată Arena SPORT.RO.

Publicitate

Este vorba despre o emisiune săptămânală, care va debuta joi, 19 octombrie, şi va fi disponibilă doar online, pe platforma de streaming VOYO şi pe site-ul sport.ro.

Programul prezintă „informaţii despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul consacrat de Oprişan, dar şi de invitaţii speciali pe care îi va avea aproape”, potrivit comunicatului de presă transmis de Pro TV

„În această emisiune voi prezenta ştirile din sport altfel. Cum spunea regretatul Tuţu Condurăţeanu, vor fi traduse pe înţelesul pietonului de pe zebră. Asta pentru că în timpurile acestea omul nu mai are vreme să analizeze tot ceea ce se întâmplă şi îi facem noi un rezumat.

Dacă, de exemplu, avem o ştire despre recordul mondial la maraton, eu nu mă voi concentra pe ştire, ci pe o retrospectivă. Voi prezenta, să spunem, cât de mult a reuşit omul să coboare recordul, în decurs de 100 de ani”, a declarat Cătălin Oprişan, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

În prezent, Cătălin Oprişan poate fi urmărit şi la radio, pe postul KISS FM, unde realizează din septembrie 2022 matinalul intitulat „desKISS dimineaţa”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00.

De asemenea, produce şi un podcast, intitulat „Vreau să ştiu”, pe canal de YouTube cu acelaşi nume, care recent a atins 100.000 de abonaţi. Proiectul a debutat în martie 2022 şi a avut încă de la început un partener din zona pariurilor sportive.

În contextul în care în ultima vreme au fost foarte multe discuţii legate de publicitatea pe TV şi în mass-media la casele de pariuri şi jocuri, Cătălin Oprişan spune: „Oamenii aceştia nu m-au obligat niciodată să dau un anume invitat sau să spun ceva. Niciodată în istoria colaborării mele cu ei. Aşa am convenit de la bun început, să nu dăm cote, să nu facem sugestii despre pariuri. Şi scriu la ei, realizez nişte pastile pentru ei

Cătălin Oprişan rămâne şi cu prezenţele în studioul emisiunii realizate de Cătălin Măruţă. Va fi invitat în fiecare ediţie de luni a emisiunii La Măruţă.

Cătălin Oprişan a mai colaborat cu Pro TV acum aproape trei decenii

„Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, aşa că după... 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu.

Am acceptat propunerea, deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puţin diferit, pe înţelesul tuturor.

Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar şi pe discuţiile cu invitaţii.

Astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul şi scorul, ci şi recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voinţă înalte cât vârful Everest”, a declarat Cătălin Oprişan.

Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content. Suntem bucuroşi să colaborăm cu domnul Cătălin Oprişan, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti sportivi. Continuăm să construim şi să livrăm content de calitate pentru iubitorii de sport”, a adăugat şi Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Despre Cătălin Oprişan

  • Cătălin Oprişan a intrat în presă la începutul anilor ’90. Scria la Salut, revista pentru adolescenţi condusă de George Mihăiţă. Ulterior s-a orientat către zona sportivă şi a „marcat” toate titlurile importante din presa românească de profil, scrisă şi audiovizuală:
  • Sport XXI (1995-1997) – primul ziar color de sport din România, parte a grupului Intact.
  • Jurnalul Naţional (1997-1998).
  • Gazeta Sporturilor (1999-2023).
  • 2012-2022 Neatza.
  • În 2000, a fost cel mai tânăr redactor-şef al Gazetei (24 ani). A ocupat poziţia timp de doi ani.
  • În 1996, a ţinut rubrica de sport la matinalul Antenei 1.
  • După Antena 1, a urmat Prima TV (1998), TeleSport, Realitatea TV, GSP TV, B1 TV.
  • În mai 2012, a revenit la Intact, ca redactor-şef la A1.ro. În doi ani, potrivit declaraţiilor proprii, site-ul a1.ro a urcat de pe poziţia 72 la capitolul Divertisment pe prima poziţie şi în primele 10 la clasamentul general. A stat acolo până în 2020.
  • Din septembrie 2012, a intrat în echipa Neaţa cu Răzvan şi Dani (în trecut, fusese în emisiune ca invitat). De zece ani, realizează de trei ori pe săptămână un segment cu clipuri virale de pe net.
  • În decembrie 2020, a pornit podcastul AS.ro/LIVE, care ţine de Antena Sport şi cu care a ajuns la 400 de ediţii.
  • Din martie 2022 are propriul podcast, „Vreau să ştiu”, pe canalul de YouTube cu acelaşi nume, unde a adunat 100.000 de abonaţi.
  • A luat premiul Ioan Chirilă 2009 şi premiul APS – Asociaţia Presei Sportive în 2016.
  • A colaborat anul trecut cu Adrian Mutu pentru cartea autobiografică a acestuia, intitulată „Adrian Mutu: Revenirea din infern".
Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus