Skip to main content

Halloween la Warner TV. „Final Destination” şi „Jack Spintecătorul” cu Johnny Depp, printre titluri

 
Foto: Seriale şi Filme pe alese
Foto: Seriale şi Filme pe alese

Warner TV, post care a înlocuit TNT din 23 octombrie, propune multe filme horror şi SF pentru această săptămână, una dedicată sărbătorii de Halloween, care va avea loc duminică, 31 octombrie. 

Publicitate

Producţiile propuse Warner TV sunt următoarele:

- „Din Iad - Jack Spintecătorul/ From Hell” (SUA, 2001) - marţi, 26 octombrie, de la ora 22:25. Un film în care protagonist este actorul Johnny Depp. El este un detectiv clarvăzător în Londra erei Victoriene care investighează crimele comise de Jack Spintecătorul.

- „Destinaţie finală/ Final Destination” (SUA, Canada, 2000) - miercuri, 27 octombrie, de la ora 22:25. Prima parte din franciza horror de succes are în prim-plan un grup de liceeni care se pregătesc pentru o călătorie în Europa. O premoniţie şi a doua şansă la viaţă dau startul unor întâmplări fatale. Nimic nu este întâmplător, nu există coincidenţe, doar destinul care îşi urmează cursul.

- „Dincolo de moarte/ Flatliners” (SUA, 1990) - joi, 28 octombrie, de la ora 22:25. Filmul are în centru câţiva studenţi la medicină ce fac experimente prin care forţează graniţa dintre viaţă şi moarte, însă consecinţele unor tragedii trecute încep să le ameninţe existenţa.

- „Blade Trinity” (SUA, 2004) - difuzat după miezul nopţii de 29 spre 30 octombrie. Wesley Snipes este protagonistul. Căutat de FBI, care nu crede în existenţa unor creaturi monstruoase, Blade este nevoit să facă o alianţă cu doi tineri care au acelaşi obiectiv - să elimine vampirii.

- „Halloween H20: După 20 de ani” (SUA, 1998) - difuzat duminică, 31 octombrie, de la ora 21:25. În a şaptea producţie din franciza „Halloween”, Laurie Strode, interpretată de Jamie Lee Curtis, lucrează la un internat privat din California, după ce şi-a înscenat propria moarte, în urmă cu două decenii, ca să scape de fratele criminal. Viaţa fiului ei adolescent este acum în pericol, iar femeia face tot posibilul pentru a-l proteja.

CITEŞTE ŞI: Concurs Warner TV: votezi filmul preferat şi poţi câştiga un Smart TV

CITEŞTE ŞI: Warner TV se lansează peste câteva zile. Ce vedem: Stăpânul Inelelor, Final Destination sau Dirty Dancing

CITEŞTE ŞI: Warner TV, de luna aceasta în România. Stăpânul Inelelor şi Cavalerul Negru, printre titlurile anunţate

CITEŞTE ŞI: La revedere, TNT! Bun venit, Warner TV! Când va fi lansat noul post care înlocuieşte TNT?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus