Skip to main content

Ce putem vedea la History Channel în luna august? Noi episoade ale seriei Arme Născute din Foc şi serialul documentar OZN: Dosare secrete

 
Ce putem vedea la History Channel în luna august? Noi episoade ale seriei Arme Născute din Foc şi serialul documentar OZN: Dosare secrete

History Channel a pregătit pentru luna august noi episoade ale seriei Arme Născute din Foc şi Extratereşti Antici, dar şi serialul documentar OZN: Dosare secrete. 

Publicitate

Programul de la History Channel pentru luna august:

1. Arme Născute din Foc, sezonul 9

Primul episod din sezonul 9 va avea premiera sâmbătă, 12 august, de la ora 22.00

În acest sezon, patru fierari vor trebui să creeze un cuţit din fiarele unui vehicul distrus. După o rundă de teste, doi fierari se vor întoarce la forjele lor de origine pentru a recrea două dintre cele mai unice arme din istorie - un set pumnale indiene „katar” curbate.

Concurenţii se vor confrunta cu ceva probleme atunci când atelierul va suferi o pană de curent. Fără unelte electrice sau lumini, fierarii trebuie să se bazeze pe munca manuală şi pe lanterne pentru a-şi forja lamele.

Doar doi ajung în finala săptămânală, unde sunt provocaţi să reproducă o armă legendară. Armurierii se întrec în atelierul de fierărie pentru câştigarea premiului de 10.000 de dolari şi a titlului de campion „Arme Născute din Foc”.

2. OZN: Dosare secrete (Mission Unexplained)

Va avea premiera marţi, 22 august, de la 22.00

Odată cu recentele doborâri ale unor nave misterioase deasupra spaţiului aerian american şi canadian, mania extratereştrilor şi a obiectelor zburătoare neidentificate s-a relansat, toată lumea întrebându-se: ce se întâmplă acolo sus?

Seria documentară OZN: Dosare secrete speră să ofere câteva răspunsuri prin intermediul unor mărturii de la ofiţeri de poliţie militară, sergenţi, puşcaşi marini americani, caporali, medici ai Forţelor Aeriene americane şi nu numai, care au ieşit în faţă pentru a împărtăşi evenimentele la care au fost martori pe front.

Un moment culminant al seriei are loc atunci când veteranul Forţelor Aeriene Gary Kent Carroll, oficialul militar de cel mai înalt rang care şi-a împărtăşit vreodată povestea, rupe tăcerea după 55 de ani de tăcere.

Martorii oculari din această serie s-au simţit constrânşi să vorbească şi să schimbe prejudecăţile care înconjoară OZN-urile datorită recentei declasificări a dosarelor militare. 

3. Extratereşti Antici, sezonul 15

Va începe miercuri, 30 august, de la ora 22.00

Producţia explorează teoria controversată potrivit căreia extratereştrii au vizitat Pământul timp de milioane de ani. De la era dinozaurilor până în Egiptul antic, de la cele mai vechi desene din peşteri la observaţiile în masă din SUA, fiecare episod din acest serial oferă profunzime istorică întrebărilor, speculaţiilor, mărturiilor şi teoriilor care înconjoară această controversă perenă.

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus