Skip to main content

VIDEO. Cezar Ouatu joacă în serialul de la Prima TV. Are rolul unui cântăreţ

 
Cezar Ouatu va interpreta rolul unui cântăreţ în serialul Secretele preşedintelui de la Prima TV. Sursa foto: Prima TV
Cezar Ouatu va interpreta rolul unui cântăreţ în serialul Secretele preşedintelui de la Prima TV. Sursa foto: Prima TV

Cezar Ouatu vine pe scena sitcom-ului Secretele preşedintelui de la Prima TV. Artistul va juca rolul unui cântăreţ,  într-o apariţie specială, a anunţat postul de televiziune.

Publicitate

Cezar Ouatu va avea o apariţie specială în episodul opt al serialului de comedie, difuzat în Vinerea Mare, 22 aprilie, la Prima TV, de la ora 22.00.

Cum intră în scenă?

Mârlanu ar vrea să aducă o cântăreaţă ca profesoară de canto, însă preşedintele Pupăză ar vrea să se ocupe personal de această acţiune. În loc de o cântăreaţă, la palat îşi face apariţia un cântăreţ, rol interpretat de artistul Cezar Ouatu, se arată într-un comunicat.

Cezar Ouatu a participat în 2020 la show-ul Ferma de la Pro TV, prezentat de Mihaela Rădulescu. A devenit cunoscut după ce a câştigat Selecţia Naţională 2013 şi a reprezentat România a concursul Eurovision, unde a obţinut locul 13.

Apoi, în 2018, a prezentat împreună cu Diana Dumitrescu ediţiile Eurovision România.Tot în acelaşi an, interpretul de operă a participat la X Factor Marea Britanie.

Citeşte şiVIDEO. Cezar Ouatu a cântat şi a încântat juriul de la X Factor Marea Britanie. Robbie Williams: „Esti campionul lumii"


Citeşte şi: Primii concurenţi la Ferma. Anna Lesko sau Cezar Ouatu, printre ei

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus