Skip to main content

Se încheie preselecţiile Chefi la cuţite şi începe bootcamp-ul. Vin să gătească Bianca Adam - Tequila şi mama ei Mihaela, foste concurente America Express

 
Se încheie preselecţiile Chefi la cuţite şi începe bootcamp-ul. Vin să gătească Bianca Adam - Tequila şi mama ei Mihaela, foste concurente America Express

Emisiunea culinară Chefi la cuţite, sezonul cu numărul 11 încheie preselecţiile şi începe bootcamp-ul. În ediţia de ieri a fost penultima parte a preselecţiilor de la Chefi la cuţite, însă în această seară se încheie etapa jurizării pe nevăzute şi începe bootcamp-ul, care va elimina jumătate dintre concurenţi.

Publicitate

În platoul show-ului culinar vin Cristina, Mia şi Ava soţia şi fiicele lui chef Florin Dumitrescu, pentru a pregăti o reţetă.

Cristina Dumitrescu, soţia lui chef Florin Dumitrescu:

"Vrem să-i facem o surpriză lui Florin, pentru că Mia şi Ava nu au fost niciodată în platou în această ipostază. Uitându-se la televizor, fetele au văzut că în toate sezoanele au venit mulţi copii şi şi-au dorit foarte mult să vină şi ele.

Aşa că i-am spus lui Florin că am un eveniment la care trebuie să particip după ce iau fetele de la şcoală. Dar noi am venit aici, fără ca el să ştie. M-a şi sunat şi a trebuit să ies afară să vorbesc, ca nu cumva să audă gălăgia din patou şi să-şi dea seama."

Tot în această seară vin să gătească Bianca Adam - "Tequila" (creator de conţinut) şi Micky (Mihaela, mama Biancăi), foste concurente de la America Express. 

"Noi am venit să-l surprindem pe Cătălin Scărlătescu, cel care ne-a fost coleg în aventura de la capătul lumii şi care cred că s-ar bucura foarte tare să ne vadă din nou.

Cea mai tare parte este că mama nu ştie exact ce gătim”, a dezvăluit Bie. ”Da, e pentru prima dată când aud reţeta şi nici măcar nu-mi dau seama dacă e corectă sau nu."

Finalul preselecţiilor este urmat de probele emilinatorii

Cei care au trecut de preselecţii intră în probele eliminatorii. Trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu trebuie să identifice concurenţii cei mai potriviţi pentru echipa sa.

"Am aşteptări foarte mari. Avem câţiva bucătari foarte buni. Şi foarte mulţi participanţi amatori talentaţi, care pot ajunge în echipe", a spus Chef Dumitrescu.

"Azi ne întâlnim cu acel moment critic – dacă nu reuşeşti să-l vezi, în marea aceasta de oameni, pe acel concurent sclipitor pe care trebuie să-l iei la tine în echipă, îl pierzi", a declarat Chef Scărlătescu.

"Vreau să văd cât de inventivi sunt. Dar le voi urmări şi comportamentul: dacă se ajută unul pe altul, dacă vorbesc între ei... Voi fi cu ochii pe ei, atent la fiecare detaliu", a dezvăluit Chef Bontea. 

Emisiunea culinară Chefi la cuţite este difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30 şi este prezentată de Gina Pistol, însă va fi ultimul sezon cu Gina în rol de prezentatoare.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus