Skip to main content

Chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu şi-au găsit Cheful! Sosia lui Gordon Ramsay vine să-i jurizeze

 
Britanicul Martin Jordan este sosia celebrului Chef internaţional Gordon Ramsay. Sursa foto: Antena 1
Britanicul Martin Jordan este sosia celebrului Chef internaţional Gordon Ramsay. Sursa foto: Antena 1

Orice naş îşi are… naşul. Sau în cazul ăsta, Cheful. Sosia celebrului Gordon Ramsay vine să-i jurizeze pe cei trei Chefi la cuţite fix la ei în emisiune.

Publicitate

Una dintre surprizele noului sezon Chefi la cuţite, care are premiera pe 4 septembrie, este prezenţa sosiei lui Gordon Ramsay.

Cum au fost reacţionat cei trei juraţi ai show-ului culinar, crezând că-l au în faţă pe adevăratul Ramsay?

Asemănarea fizică izbitoare a britanicului Martin Jordan cu celebrul Chef Gordon Ramsay, dar şi talentul de a-i imita gesturile şi discursul, i-au adus celebritatea.

„De când a descoperit că poate fi lesne confundat cu unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi Chefi din lume, britanicul a devenit, la rândul său, o vedetă pe meleagurile natale, acolo unde participă la cele mai variate evenimente în calitate de sosie a lui Gordon Ramsay.

Apariţia lui cu totul neaşteptată în platourile show-ului culinar i-a făcut şi pe cei trei juraţi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, să creadă că îl au în faţa lor pe adevăratul Ramsay, venit să le critice dur farfuriile pregătite în lupta pentru amuletă“, a anunţat Antena 1 într-un comunicat.

GALERIE FOTO. Cum i-a "păcălit" sosia lui Gordon Ramsay pe juraţi?

În noul sezon, telespectatorii vor putea vedea reacţiile celor trei Chefi la momentul inedit al lui Martin Jordan, dar şi cum prezenţa britanicului i-a luat cu totul prin surprindere şi pe unii dintre concurenţi – după ce Jordan se va aşeza alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrecu în calitate de al patrulea jurat. 

Premiera maraton a emisiunii Chefi la cuţite ţine 4 ediţii consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, şi luni, marţi şi miercuri, 5, 6 şi 7 septembrie, de la ora 20:30.

Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Era tare sa il cheme chiar pe el... Dar cred ca el apare in general in formatul MasterChef... Jamie Oliver, Gordon Ramsay sunt cei mai vizibili chefi internationali...
  • CH+ CH+
    Am urmărit 3 seriale cu adevăratul Gordon Ramsay în ultimul an, dintre care unul cu fiica lui Ramsay ca protagonistă. Deși nu urmăresc Chefi la cuțite (emisiunea aia nu e pe placul meu) urmăresc uneori doar unele video-uri din emisiune. La fel voi face și cu momentul cu sosia lui Gordon Ramsay dacă se poate.

Trimite un comentariu

sus