Skip to main content

Emisiunea Chefi la Cuţite, ultima cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, ajunge la final în această seară

 
Emisiunea Chefi la Cuţite, ultima cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, ajunge la final în această seară

Final de drum. Astă seară, de la 20,30, se joacă marea finală Chefi la Cuţite, de pe Antena 1, ultima ediţie cu cei trei Chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, după ce conducerea televiziuni a anunţat că îi va schimba pe juraţi. .

Publicitate

Cooking-show-ul se încheie rapid, după doar o lună şi jumătate de la debut, după ce Antena 1 a programat emisiunea patru zile din şapte. 

Amintim totodată că după ce se va încheia Chefi la Cuţite locul lor va fi luat de un alt show marca Mona Segall, America Express, în care vor evolua, în calitate de concurenţi, şi copii Andreei Esca, Aris şi Alexia Eram.  

Finaliştii celui de-al 12-lea sezon Chefi la cuţite sunt Ioana Dehelean şi Janni Alexandridis – cuţitul de aur din echipa Amanita Regală a lui Florin Dumitrescu şi Valentin Timofte, cuţitul de aur din echipa Soarelui Răsare, a lui Sorin Bontea.

Cei trei se întrec pentru mult râvnitul trofeu de câştigător al sezonului 12 Chefi la cuţite şi marele premiu de 30.000 de Euro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus