Skip to main content

Cine este câştigătorul „SuperStar”? Emisiunea de la Pro TV şi-a desemnat "SuperStarul"

 
Cine este câştigătorul „SuperStar”? Emisiunea de la Pro TV şi-a desemnat "SuperStarul"

S-a stabilit „SuperStarul”. Show-ul muzical de Pro TV şi-a consumat finala primului sezon, iar câştigător a ieşit Alessandro Mucea. 

Publicitate

A strâns cele mai multe voturi din partea publicului şi a câştigat premiul de un milion de lei. A urcat pe scenă de trei ori, iar o dată a avut-o alături pe AMI. 

Clasamentul finalei:

1. Alessandro Mucea - SuperStar

2. Alexandru Precup

3. Romina Apostol

4. Maria Jugănaru

Cine este Alessandro Mucea? 

Are 17 ani şi vine din localitatea Cotu Vameş, judeţul Neamţ. Îi place să se joace cu cuburi rubice şi să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în faţa camerelor de filmat.

Când era prin clasa a VII-a a participat la un concurs local de talente. După ce a cântat, cei care au filmat i-au spus că s-a spart obiectivul camerei, iar momentul nu a fost filmat. Acest lucru l-a blocat pe Alessandro şi din acest motiv nu a mai cântat un an de zile.

Îl atrag baladele şi melodiile în limba franceză. Nu e mulţumit de el cum cântă. Singurii susţinători ai săi sunt doamna de canto şi fraţii lui, conform protv.ro

GALERIE FOTO. Finala SuperStar în imagini

Ceilalţi finalişti

Pentru marele premiu au concurat patru oameni: Alessandro Mucea, Romina Apostol, Alexandru Precup şi Maria Jugănaru. 

VIDEO. Alessandro Mucea la prima apariţie la SuperStar. Audiţiile

SuperStar, pariul Pro TV toamna aceasta

Show-ul SuperStar a debutat în luna septembrie, cu Smiley, Raluka, Carla's Dreams şi Moga în juriu. Pro TV a anunţat, în luna februarie, că a cumpărat licenţa internaţională pentru această emisiune.

Show-ul este făcut după un format care a avut premiera în Marea Britanie în urmă cu 20 de ani.

SuperStar este, practic, ediţia românească a formatului internaţional Idol. Show-ul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. A fost, printre altele, pe televiziuni şin Germania, Statele Unite ale Americii, Olanda, Franţa sau China.

Un detaliu interesant: The Idols a fost în urmă cu câţiva ani şi în „grădina" Antena 1. Postul Intact a luat licenţa, însă nu a apucat să producă show-ul de televiziune.

Pe de altă parte, SuperStar a fost văzut ca un pariu şi pentru că nu s-a făcut Vocea României. A fost pentru al doilea an la rând, când Vocea României nu s-a regăsit în grila postului.

Prin comparaţie, audienţele SuperStar au fost mult sub cele pe care le scotea în mod normal Vocea României. 

La debut, SuperStar a adunat peste un milion de telespectatori în fiecare minut. Au fost şi ediţii când a sărit de 1,2 milioane de persoane. Paginademedia.ro a tratat pe larg acest subiect, AICI


Citeşte şi: Românii, cu ochii pe SuperStar. Pro TV, lider cu noul show muzical. Cifrele serii


Theo Rose prezentatoare la SuperStar

Formatul a presupus lipsa unui prezentator, la început. Apoi, după două luni, cântăreaţa Theo Rose s-a alăturat show-ului. Se întâmpla în faza semifinalelor. 


Citeşte şi: După două luni fără, SuperStar şi-a luat prezentatoare


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cartofescu Cartofescu
    cum sa te uiti la asemenea cantareti si sa devina vedete ha ha ha

    Zici de Factor Zero, nu postac ?
  • Cartofescu Cartofescu
    Arunci va mirați ca jador e mare ha

    Ce treaba are Jador postac ? Zi de Factor Zero ce a facut. De frica a mutat finala. Plange Antenuta...
  • Stefan Stefan
    Mda, o sa fiu un pic rau si misogin, in sensul ca e clar ca femeile voteaza mai mult decat barbatii si in special cazurile sociale. Sa nu uitam ca tot un caz social s-a votat si in primul sezon Romanii au talent si apoi n-a mai auzit nimeni de acel Tutu. Sa speram ca nu va fi si cazul lui Alessandro, pentru ca, chiar daca nu s-a ridicat la cel mai inalt nivel, baiatul chiar are o voce URIASA, dar dupa parerea mea, dupa prestatia de aseara, Alessandro trebuia sa ocupe cel mult locul 3. Precup a fost impecabil si el trebuia sa fie Superstarul, iar dupa el Romina, care are o voce incredibila la numai 16 ani.
  • Mile Mile
    Arunci va mirați ca jador e mare ha
  • Milutescu Milutescu
    Cum sa te uiți la asemenea emisiuni

    Te referi la Factor Zero. Nu postac ? 3 rating comercial ? Mai slab ca turcisme.
  • Milescu Milescu
    5 rating pai cum sa fie sub adela ha ha ha

    Si de Factor Zero ce ne zici postac ? 3 rating. Aici dezastru. Zi de Factor Zero, lasa SuperStar.
    Si uite ca a fost peste Adelinara Zero:
    https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/superstar-audiente-vineri-24-septembrie-20406767

    7 comercial SuperStar. Saptamana trecuta Adelinara Zero a avut 6.5 comercial postac.
  • Mile Mile
    Cum sa te uiți la asemenea emisiuni
  • mile mile
    5 rating pai cum sa fie sub adela ha ha ha
  • B.A.M B.A.M
    Taiku, doar pentru că preferatul/preferata TĂU/TA NU a câștigat concursul, asta NU înseamnă că trebuie să se schimbe sistemul de vot!
    Dacă vrei totuși o critică obiectivă, aceea ar fi că finala se putea pune mai bine de Ajunul Crăciunului, ca cantitatea de voturi (și de audiență) să fie mai mare (și eventual mai coerentă)
    DAR REPET! NU trebuie schimbat sistemul de vot, DOAR pentru că preferatul/preferata TĂU/TA NU a câștigat!
  • Taiku Taiku
    Sistemul de vot din fazele finale trebuie schimbat,cel mixt (juriu și telespectatori în proporții egale) fiind cel mai potrivit .
    Evoluția câștigătorului a fost cea mai puțin bună atât în semifinală cât și în finală comparativ cu prestația colegilor săi de concurs.
    Oricare dintre aceștia era din p.v. al temei concursului mult mai îndreptățit să câștige.
    Numai votul consatenilor săi ,care este absolut subiectiv, l-a făcut câștigător !
    Acesta este un concurs despre muzică sau unul despre caritate ?
    Poate se gândesc și organizatorii la acest lucru !?
  • Milag Milag
    Marea finală SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 6.8 puncte de rating și 22.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.3 puncte de rating și 10.6% share.

    La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:55, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.5 puncte de audiență și 21.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.2 puncte de rating și 12.3% share.

    Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență, peste 1.4 milioane de români trăiau cu sufletul la gură alături de finaliști.
  • mile mile
    cum sa te uiti la asemenea cantareti si sa devina vedete ha ha ha
  • Radu G. Radu G.
    Toti patru au fost buni. @Camelia Nu cred ca e de Eurovision inca. Nu are experienta. S-a pierdut si a uitat versurile cand a cantat cu Ami. Care Ami btw. a fost remarcabila. Bravo lui ca a castigat. La fel de bine puteau castiga si ceilalti care s-au prezentat f bine.
    @Marius Mie imi place Inna dar cum s-a prezentat aseara a fost intr-adevar slab, rau sau negativ. Si-a facut ei o defavoare. Puteau s-o imbrace macar altfel sau sa aduca pe altcineva. Apropo de imbracat eu inteleg economie dar puteau s-o imbrace si pe Raluka cu 2 mm mai mult. Despre Theo Rose n-am ce sa zic decat ca nu mi-a placut V-ul din bretonul ei. Altfel foarte ok.
    Nu cred ca e prea mult loc de spontaneitate intr-un astfel de show. Iar Theo nu duce lipsa de asta.
  • Camelia Camelia
    Felicitari, a meritat! Ar trebui sa concureze pentru Eurovision, dar cred ca nu mai are timp de înscriere. Ii trebuie o baladă. Lui i s-ar potrivi, nu ar da senzatia ca e de umplutura sau ca se preface facand pe sensibilul, cum fac mulți.
  • ddd ddd
    mai știe cineva ceva despre situația contractuală dintre Pro TV și Rcs Rds? au început să apară zvonuri cum că negocierile sunt oarecum blocate

Trimite un comentariu

sus