Skip to main content

Cine este Chef Iosif Ştefănescu, co-prezentator la Chefi fără limite

 
Cine este Chef Iosif Ştefănescu, co-prezentator la Chefi fără limite

Antena 1 aduce un nou Chef în cooking show-ul Chefi fără limite, care debutează luni, 20 februarie, la Antena 1, de la 20.30. Este vorba despre Chef Iosif Ştefănescu, care va avea rol de co-prezentator în noua emisiune de pe Antena 1. 

Publicitate

Chef Iosif Ştefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor şi îi va însoţi la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicaţiilor.

”Mă bucur că am participat la producţia unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiţia acerbă dintre ei, alături de juraţi din Grecia.

Am savurat modul şiret de competiţie a lui Sorin, efervescenţa şi strategiile lui Cătălin, dar şi ambiţia şi bagajul vast de cunoştinţe ale lui Florin. Ei sunt cei care au transformat destinaţia de vacanţă denumită Grecia într-o arenă de luptă- începută că o joacă şi continuată că un război. Strategiile din timpul competiţiei l-au ajutat pe unul din ei să câştige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că nume lui se termină cu ”in”!”, a declarat chef Iosif Ştefănescu, co-prezentatorul show-ului .

Citeşte şi: Cine este Marius Tudosiei, unul dintre co-prezentatorii de la Chefi fără limite

Cine este Chef Isoif Ştefănescu

Este Executive Chef-ul unui renumit lanţ de retaurante, care include restaurantul OSHO, dar şi lanţul de fast food-uri Oro Toro, potrivit site-ului Restocracy

Chef Iosif Stefanescu şi-a început cariera în 1994, la Hotelul Sofitel din Bucuresti, dar a mai lucrat şi la Hotelul Marriott din Munchen. Între 1999-2007 a lucrat pe vase de croaziera, unde a atins pozitia de Sous Chef, care avea în subordine unul dintre restaurantele de pe vas, asemenea unui Head Chef în cadrul unui restaurant clasic.

Chef Iosif Stefanescu a facut parte din echipa de deschidere a Hotelului Radisson din Bucuresti, alături de regretatul Chef Doru Pastramă, Chef Sorin Bontea şi Chef Cristian Oprea.

În 2011 a trecut la restaurantul OSHO.

Despre formatul emisiunii:

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiţii şi că îşi poate depăşi limitele.

Departe de confortul unei bucătării, fără cămări bine aprovizonate, chefii şi concurenţii vor fi nevoiţi de multe ori să îşi procure singuri ingredintele sau ustensilele. Cei trei chefi vor fi şi ei nevoiţi să iasă din bucătărie şi să se alăture concurenţilor pentru ca echipa lor să iasă căştigătoare în anumite confruntări.

Din echipa Chefi fără limite mai fac parte Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, Chef Iosif Ştefănescu, cel care arbitrează misiunile chefilor şi îi va însoţi la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicaţiilor, iar Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus