Skip to main content

Cine este Marius Tudosiei, unul dintre co-prezentatorii de la Chefi fără limite

 
Cine este Marius Tudosiei, unul dintre co-prezentatorii de la Chefi fără limite

Un nou cooking show ia startul astăzi la Antena 1. Chefi fără limite, o emisiune cu acelaşi producător (Mona Segall) şi aceiaşi prezentatori (Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu), dar un nou format. Producţia este filmată pe întreg teritoriul Greciei, iar potrivit formatului, cei trei chefi vor avea şi două ajutoare: Chef Iosif Ştefănescu şi Marius Tudosiei

Publicitate

Marius Tudosiei, cunoscut pentru emisiunea Sănătatea în Bucate pe care a făcut-o mai mulţi ani la Digi24, va avea în emisiune rolul de „scouter”. El va descoperi şi va dezvălui specificul culinar al fiecărei insule

„La Chefi fără limite îmi retrăiesc idealul în viaţă, acela de a descoperi lucruri în amănunt pe care alţi oameni nu le ştiu încă. E foarte interesant pentru mine, pentru că ultimii ani din viaţă fix aşa i-am petrecut: printre localnici, descoperind gustul local, tehnici, un stil de viaţă pe care altfel nu l-aş fi cunoscut.

Fiecare insulă grecească este diferită de toate celălalte, pentru că există un specific local în fiecare dintre ele. Această expediţie de descoperire cred că este cel mai interesant lucru pe care îl vor urmări românii la Chefi fără limite”, spune Marius Tudosiei.

Cine este Marius Tudosiei. A lăsat media pentru Băcănia veche

Marius Tudosiei este absolvent de Liceu Sanitar şi de Jurnalistică. A lucrat la 18 ani la laboratorul Institutului Parhon. Ulterior a făcut Facultatea de Jurnalism şi a intrat în presă la Cronica Română

A trecut apoi la săptămânalul TVmania, unde a fost redactor pe media. 

În anul 2000 a lăsat partea editorială pentru zona de marketing şi evenimente. S-a ocupat de evenimentele la Antena 1, dar şi de marketing la Realitatea TV, Jurnalul Naţional şi Romantic FM

Pasionat de gătit, Tudosiei este, din 2010, „hard worker” (un harnic muncitor) la propiul business Băcănia veche, un magazin cu produse tradiţionale, dar şi un restaurant ce produce preparate, fără e-uri, pentru acasă.

Din 2012, odată cu lansarea televiziuni Digi24, a ajuns şi „pe sticlă”, cu emisiunea „Sănătatea în bucate”, pe care a prezentat-o până în 2019, atunci când a decis să se retragă din proiect. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cocoșelu Cocoșelu
    @An, este chiar greu să revi în televiziune ca un fost prezentator sau o fostă prezentatoare de televiziune, eu am așteptat un articol legat de un fost prezentator sau o fostă prezentatoare revine pe sticlă la Digi 24, unde nu a lucrat niciodată și va lucra de prima oară la Digi 24, dar de fapt, s-a dat știri legate de Chefi fără limite cine sunt co-prezentatorii ai show-ului de la Antena 1.

    Negruțiu mai apare la Digi 24? Mai este difuzată emisiunea În fața ta la Digi 24? Eu mereu l-am văzut pe Pândaru cu barbă prezentând singur emisiunile de la Digi 24.
  • An An
    Bucatarul Petrisor i-a luat locul, nu prea s-a retras Tudosiei... Bucatarul lui Teo Trandafir era Gheorg (care ulterior, mai recent, ajunsese pe la Etno tv coprezentator cu Bianca Rus) ... Petrisor a fost desigur si pe la Teo, si pe la multe emisiuni, a fost printre primii bucatari care apareau la televiziunile din Romania... E si ciudat ca a reusit mai greu sa revina in televiziune, acum, cu proiectul Digi, unde de altfel mi se pare ca s-a mai reinventat ( si ca look, s-a mai actualizat cu retete )
  • Cocoșelu Cocoșelu
    Sănătatea în bucate încă există în grila Digi 24, dar este prezentat de Petrișor Tănase, omul care avea legătură cu Teo Trandafir. Este difuzat sâmbăta sau duminica de la 12:30 (nu mai țiu minte când), dar ce caută rubrici după pauze de publicitate și promo-uri în fiecare oră?

    Eu nu mai spamez legată de plecările de la Digi 24 la B1 TV, a fost un zvon fals, dar ce se mai aude despre Digi 24, plecări, noutăți, etc?

Trimite un comentariu

sus