Skip to main content

Cine preia ştirile Kanal D de la prânz, după plecarea Ilincăi Obădescu

 
Cine preia ştirile Kanal D de la prânz, după plecarea Ilincăi Obădescu

Schimbare de prezentatoare la Ştirile Kanal D, după plecarea Ilincăi Obădescu. Astfel, din această săptămână, Cristina Dorobanţu, fostă concurentă Bravo, ai stil, prezentatoare a ştirilor Kanal D, din weekend, de la prânz, preia tronsonul lăsat liber de Ilinca Obădescu. 

Publicitate

Totodată, Silvia Ioniţă, o veterană a ştirilor Kanal D, va prezenta, în weekend, ştirile de prânz şi pe cele de la ora 18.00. 

În weekend, Ştirile Kanal D, atât cele de la ora 12:00, cât si cele de la ora 18:00, vor fi prezentate de Silvia Ioniţă. Până în prezent, la pupitrul Ştirilor de la ora 12:00 de sâmbătă şi duminică se afla Cristina Dorobanţu.

Celalte grupaje informative ale Kanal D rămân cu aceiaşi prezentatori, Simona Pătruleasa, de la ora 09:00, în fiecare zi, de luni pana vineri, iar Christian Sabbagh este în continuare la cârma principalului jurnal de la ora 19:00. 

Reamintim că, săptămâna trecută Kanal D anunţa plecarea din echipa sa a prezentatoarei Ilinca Obădescu, după 10 ani alături de postul de televiziune. 

 „Din data de 10 noiembrie începe un nou sezon din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru susţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp”, a declarat prezentatoare la momentul respectiv. 

Citeşte şi: Plecare de la Kanal D. Prezentatoarea ştirilor de la prânz părăseşte echipa

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus