Skip to main content

Pro TV anunţă gazda emisiunii Love Island. Este o influenceriţă cu aproape un milion de fani pe Instagram

 
Pro TV anunţă gazda emisiunii Love Island. Este o influenceriţă cu aproape un milion de fani pe Instagram

O influenceriţă din online este prezentatoarea reality-show-ului Love Island de la Pro TV. Este vorba despre Alina Ceuşan, cu aproape un milion de fani pe Instagram, care va fi gazda emisiunii realizate după un format britanic de succes. 

Publicitate

Anunţul a fost făcut de Pro TV, în cadrul unui eveniment cu presa desfăşurat astăzi. 

„Alina Ceuşan este cea care ne va ţine la curent cu poveştile de dragoste sau dramele dintre concurenţi”, anunţă Pro TV. 

Cât despre locurile unde se desfăşoară filmările, acestea sunt ţinute la secret. Tinerii vor fi cazaţi într-o vilă luxoasă, ascunsă, într-o destinaţie exotică, aflată pe o insulă. 

Cine este Alina Ceuşan

Alina Ceuşan are 30 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi PR din Cluj. În 2012 a intrat pe zona de online, prin lansarea blogului său personal. 

Ulterior şi-a lansat şi un business în domeniul fashion, magazinul online Retro Future Babe, dar şi o colecţie de costume de baie (împreună cu Carmen Grebenişan).

Faima a venit de pe conturile sale de Instagram, YouTube şi TikTok, unde are sute de mii de fani.

Nu este prima apriţie pe TV a Alinei Ceuşan. A fost concurentă la Asia Express, de pe Antena 1, alături de cea mai bună prietenă a ei, Carmen Grebenişan, influenceriţă şi ea. 

Despre format:

  • Formatul Love Island adună laolaltă mai mulţi concurenţă, fete şi băieţi cu vârste între 18 şi 30 de ani, care sunt trimişi să trăiască izolat pe o insulă, într-o vilă (din Mallorca în cazul show-ului produs de Marea Britanie), unde sunt supravegheaţi video permanent.
  • Pentru a supravieţui în vilă, „insularii” trebuie să fie cuplati cu un alt participant la reality-show, fie că este vorba de parteneriate legate din dragoste, din prietenie sau în scop de afaceri. Premiul în bani pus la bătaie în show-ul din Marea Britanie este de 50.000 de lire sterline.
  • În prima zi a participării la reality, „insularii” se cuplează pe baza primelor impresii, dar pe durata competiţiei sunt forţaţi să se „recupleze” în funcţie de cum se schimbă interesele.
  • Orice insular care rămâne singur după recuplare este eliminat şi dat afară de pe insulă.
  • De asemenea, „insularii” pot fi eliminaţi şi prin votul public, deoarece în timpul seriei publicul votează prin intermediul unei aplicaţii disponibile pe smartphone-uri. Perechile care primesc cele mai puţine voturi riscă să fie eliminate.

 

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus