Skip to main content

Pro TV anunţă noul juriu Românii au talent: Iese Alexandra Dinu, intră Bobonete. Cine e al patrulea?

 
Pro TV anunţă noul juriu Românii au talent: Iese Alexandra Dinu, intră Bobonete. Cine e al patrulea?

Pro TV anunţă nume noi în juriul Românii au talent, show care va reveni cu sezonul 12 în 2022. Dacă despre plecarea lui Florin Călinescu se ştia din luna iulie, postul TV se desparte şi de Alexandra Dinu (care a fost jurat în sezonul 11). 

Publicitate

Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur se alătură emisiunii de la Pro TV. 

Noul juriu anunţat în această seară, chiar la Ştirile Pro TV, este format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur. 

Noutăţile vin în contextul în care astăzi au început filmările pentru noul sezon al show-ului, cel cu numărul 12, care va fi difuzat în primăvara lui 2022. 

Plecarea lui Florin Călinescu

Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015.

Ulterior, a detaliat subiectul la postul „părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu. La Aleph News, acesta a spus că „Spiritul Pro nu mai există”, printre altele. 

În final, Călinescu s-a alăturat postului Prima TV. A fost anunţat oficial în urmă cu două săptămâni. 

Istoria juriului de la Românii au talent

Una dintre suprizele anului 2021 la Românii au talent a fost plecarea din juriu a lui Mihai Petre. Alexandra Dinucea care a plecat acum, îl înlocuia pe coregraf. 

În cel mai recent sezon de Românii au talent, cel din primăvara lui 2021 (cu numărul 11), la masa juriului au stat  Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Andra şi Florin Călinescu.

La cârma emisiunii de la Pro TV au fost de la început Smiley şi Pavel Bartoş. Câteva schimbări din juriu au marcat, însă, show-ul.

La începuturi, Pro TV s-a bazat pe formula Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre.

Au rezistat împreună până în anul 2014, când Mihai Petre a trecut la Antena 1. Plecarea lui Petre a venit în contextul plecării producătoarei Mona Segall la postul Intact.

Locul său era luat de Mihaela Rădulescu. Aceasta din urmă avea să se despartă de show-ul de talente în 2018, fiind înlocuită tot de Mihai Petre.

Un al patrulea jurat se aşeza la masa juriului, tot în 2014: Bebe Cotimanis.

Cotimanis avea să fie înlocuit, în 2015, de Florin Călinescu.

În sezonul cu numărul zece, juriul Românii au talent era format din: Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu.


ISTORIA show-ului ROMÂNII AU TALENT


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Nu pot sa cred ca plange cineva dupa Alexandra Dinu! Alexandra este frumoasa, dar asta nu este suficient pentru a juriza cei mai talentati romani. Poate ati uitat, dar Alexandra folosea cel mult 10 cuvinte la jurizarea concurentilor.
 • Ce random mi se par cei doi, mai ales Dragos Bucur la care nu m-as fi gandit in veci. Oricum sezonul viitor sigur zboara si el :))
  RAT a devenit cumva o masinarie care merge din inertie, pe oricine pui tot cam aia e :))
 • Mihai Bobonete este alegerea naturala pentru inlocuirea lui Florin Calinescu, dar ma asteptam ca Alexandra sa fie inlocuita cu Andreea Raicu. Sa vedem ce rol va avea Dragos in juriu, dar cred ca este un plus pentru show, avand in vedere ca este un actor carismatic si cu un vocabular bogat, in comparatie cu tacerea asurzitoare a Alexandrei. Mihai Petre a fost detestat de unii dintre telespectatori, dar producatorii i au gresit foarte grav prin alegerea Alexandrei ca inlocuitor.
 • Proaste alegeri. Trebuia sa ramana Alexandra Dinu si sa-l ia inapoi pe Mihai Petre.
 • @Xenox Andi Moisescu nu a fost adus neapărat înapoi că nu a fost bun Bobonete Andi Moisescu a fost adus înapoi de plecarea lui natanticu
 • @Iuli, Pro a decalat sa in aceasta seara Superstar pentru ca mai tarziu, in program, au un meci de fotbal... Nu e vorba ca au schimbat seara de vineri ca sa inceapa inainte de Antena sau simultan cu telenovele de pe KanalD...
 • Mi se pare un juriu ales corect.Vor urma multe alte surprize în Pro TV. Succes tuturor.
 • Bobonete e la Pe bune si in Las Fierbinti si la Romanii cu talent... Dragos e si la Visuri si la Romani... Andi e la Pe bune, Apropo tv, Romani... Andra e doar la Romani... Ori primeste si ea a doua emisiune, ori urmatoarea de care se despart va fi Andra...(stiu ca in trecut a fost la Vocea Junior Edition si Vocea)...
  Mi se pare cam fortat noul juriu...trebuia cineva cu umor atipic, am mai spus... precum Exarhu sau Dan Silviu Boerescu... Sa spuna intr-un fel lucrurile alambicat...
 • Eu cred că este o mare greșeală din partea Pro TV, aducerea lui Bobonete în juriu la RAT. El este bun în Las Fierbinți, dar cam atât. Nici la Pe Bune?! nu a fost excelent, fiind adus înapoi Andi Moisescu.

  Părerea mea este că trebuia adus Andrei Aradits, care poate juca rolul juratului ”cel rău” - Simon Cowell. De asemenea, trebuia adusă înapoi Mihaela Rădulescu, care putea fi o ”Alicia Dixon” autohtonă.

  Vedem la primăvară care vor fi audiențele și dacă am avut sau nu dreptate.
 • Bobonete are Cam același stil de glume precum Călinescu e mai modern dar tot stilul ăla de glume ușor ieșite din decor nu știu la ce să mă aștept de la Dragoș Bucur care pare foarte sobru foarte în zona aia de profesioniști

  Cu siguranță se va implica mai mult Bobonete în anumite numere mai ales când va veni vorba de domnișoare sau tot felul de reacții și gesturi e genul ăla ușor tupeistă și deschis la chestii din astea probabil au și căutat profilul ăsta
 • Se cam duc vedetele de la Pro dacă au început să fie aceeași oameni în toate emisiunile? La fel și la Antena1

  ProTV a schimbat startul emisiunilor din Prime-Time în seara de vineri, Superstar în loc să înceapă la 20:30, acum începe la 20:00

Trimite un comentariu

sus