Skip to main content

Pro TV anunţă noul juriu Românii au talent: Iese Alexandra Dinu, intră Bobonete. Cine e al patrulea?

 
Pro TV anunţă noul juriu Românii au talent: Iese Alexandra Dinu, intră Bobonete. Cine e al patrulea?

Pro TV anunţă nume noi în juriul Românii au talent, show care va reveni cu sezonul 12 în 2022. Dacă despre plecarea lui Florin Călinescu se ştia din luna iulie, postul TV se desparte şi de Alexandra Dinu (care a fost jurat în sezonul 11). 

Publicitate

Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur se alătură emisiunii de la Pro TV. 

Noul juriu anunţat în această seară, chiar la Ştirile Pro TV, este format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur. 

Noutăţile vin în contextul în care astăzi au început filmările pentru noul sezon al show-ului, cel cu numărul 12, care va fi difuzat în primăvara lui 2022. 

Plecarea lui Florin Călinescu

Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015.

Ulterior, a detaliat subiectul la postul „părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu. La Aleph News, acesta a spus că „Spiritul Pro nu mai există”, printre altele. 

În final, Călinescu s-a alăturat postului Prima TV. A fost anunţat oficial în urmă cu două săptămâni. 

Istoria juriului de la Românii au talent

Una dintre suprizele anului 2021 la Românii au talent a fost plecarea din juriu a lui Mihai Petre. Alexandra Dinucea care a plecat acum, îl înlocuia pe coregraf. 

În cel mai recent sezon de Românii au talent, cel din primăvara lui 2021 (cu numărul 11), la masa juriului au stat  Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Andra şi Florin Călinescu.

La cârma emisiunii de la Pro TV au fost de la început Smiley şi Pavel Bartoş. Câteva schimbări din juriu au marcat, însă, show-ul.

La începuturi, Pro TV s-a bazat pe formula Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre.

Au rezistat împreună până în anul 2014, când Mihai Petre a trecut la Antena 1. Plecarea lui Petre a venit în contextul plecării producătoarei Mona Segall la postul Intact.

Locul său era luat de Mihaela Rădulescu. Aceasta din urmă avea să se despartă de show-ul de talente în 2018, fiind înlocuită tot de Mihai Petre.

Un al patrulea jurat se aşeza la masa juriului, tot în 2014: Bebe Cotimanis.

Cotimanis avea să fie înlocuit, în 2015, de Florin Călinescu.

În sezonul cu numărul zece, juriul Românii au talent era format din: Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu.


ISTORIA show-ului ROMÂNII AU TALENT


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • FLORICA BUDUSAN FLORICA BUDUSAN
    ASTA DA JURIU...SA MORI NU ALTA..de INTIMIDARE,de COMICARIE,de VORBE GOALE fara niciun sens,nu la OBIECT,neprofesional.ANDA erai in comentarii f.buna..,de ce te lasi influentata de comentariile lui Bobonete si ale lui Dragos ,care erau pe dinafara la ce tb.sa jurizeze,iar Andi,despre care aveam o parere f.buna,m-a dezamagit complet...cum poate sa te pufneasca rasul si sa te ascunzi,dupa o hartie,vezi doamne sa nu te vada copii care erau pe scena! Te-au vazut din prima ce ai facut si i-ai descurajat prin tabloul COMIC de GAG care l-ai afisat.Fara sa privesti,sa analizezi ce fac acesti copii,printr-un gest atat de urat si comentat cu juratii ati afisat o atitudine necorespunzatoare !!! Nu v-ati intrebat nici un moment ce tb.sa jurizati.Va spun eu antrenotrul acestor copii,care din fericire este si jurat sau arbitru cum spunem noi.de aprox.20 de ani.1, Daca au executat coregrafia pe MUZICA ??? 2.Daca au avut SINCRON si nu intru in alte criterii tehnice de jurizare ca nu vor fi intelese la *Romanii au talent* A...daca copii nu au avut zambetul pe buze si bucuria afisata de a dansa...din prima faza Andi M ce ai facut???cum i-ai descurajat pe copiii...revizuieste filmarea...e grotesc....Eram la doi pasi sa d-au explicatii la tema,la muzica,la tot ce nu intelegeati...nici nu am fost intrebata,nici lasata.Ati terfelit imaginea mea ca om,ca antrenor..si a copiilor.cu ce scop?? sa nu mai aiba copii incredere in mine???Rusine!!Pertinent era sa spuneti ca MUZICA *este prafuiita*???,[AR FI TB.SA VB/DE TEMA MUZICALA]dar..v-as recomanda......un alt mod si atitudine,ca jurat.V-ati permis numai sa jigniti!.Revizuitiva atitudinea si nu uitati ca in spatele fiecarui concurent stau oameni care sprijina actiunea ,incepand de la parinti,antrenori,oficialitati ...si nimeni nu are dreptul sa-si bata joc de munca celor implicati Am cel mai vechi club de dans din tara,cu rezultate f.bune si la individual si la echipa.Astept replica voastra pe care nu am reusit sa o am cu voi cand am fost la doi pasi.Va interzic categoric sa ne dati pe post si daca vreti sa va interesati de clubul nostru luati legatura cu d.l presedinte al federatiei noastre de Dans Sportiv-d,l VASILE GLIGA.Ma opresc sa mai comentez pentru-ca sunt un om educat si cu bun simt,fara sa mai amintesc cum sau comportat si oamenii d.stra in selectia de la Cluj.
    Daca nu v-a placut momentul,nici o problema,,nu aveam nevoie nici de un punct *din mila*[cum s-a exprimat d.l Dragos]ce umilitor...gasiti alte atitudini si metode de prezentare in fata participantilor si a publicului.Sunteti doar jurati ,nu D.zei.
  • martin mos martin mos
    andra cand pleaca?
  • Șerban Șerban
    Bun, deci au adus băiatul care plânge din orice și băiatul care apare peste tot.
    De-acum încolo emisiunea o va lua într-o singură direcție: JOS!
  • Gabriel Adrian Sebe Gabriel Adrian Sebe
    Iuli
    A fost meciul României si dasta la pus mai devreme
  • jk jk
    Cand am zis rational nu m-am referit la asta,ci la faptul ca nu pare genul de jurat sa fie partinitor sau sa ofere da pe chestii personale,poate ma insel
  • ... ...
    Cea mai jalnica chestie vazuta vreodată
  • Georgescu Georgescu
    Meciul Germania - România a fost lider absolut de audiență. Partida a înregistrat 12.3 puncte de rating și 36.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.1 puncte de rating și 12.0% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 21:45 – 23:38, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 11.5 puncte de audiență și 38.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.5 puncte de rating și 11.7% share.

    Peste 2.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au trăit suspansul meciului, iar în minutul de maximă audiență de la 22:16, aproape 2.6 milioane de români urmăreau PRO TV.

    Mile mile in genunchi !
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Asta a fost bună: Dragoș Bucur rațional! :)) Încă n-ați aflat că individul e anti vaccin?
  • jk jk
    Dragos Bucur e o surpriza si nu stiu ce rol va avea,poate va fi un jurat in stilul lui Andi care e mai rational si nu se lasa pe emotii de tipul pielii de gaina ori aluzii sexuale;despre Bobonete se auzise pe surse de ceva timp,poate ca va fi mai interesant
    @Iuli doar azi asa,pentru ca a jucat nationala
  • Sabina Sabina
    Geo,cum spunea și Allex ,Pro TV a mers pe o formulă sigură, dacă va merge sau nu această nouă formulă de juriu vom vedea.
  • ddd ddd
    @Allex pe de o parte nici publicul nu are răbdare cu formarea unei noi vedete poate deja existente dar nu la nivelul așteptat de public și aducerea de noi așa zise vedete mai ales pe formatele mari îmi aduc aminte primul sezon și chiar al doilea cu Smiley prezentator cât hait își lua până au reușit să obișnuiască publicul și cu altceva decât prezentatorul TV clasic așa că era greu de găsit soluții mai ales pentru un format atât de mare și am senzația că au rămas și puțin surprinși de plecarea lui Călinescu
  • geo geo
    Sabina, parerea ta ca juriul este ales corect este subiectiva. Ptr ca esti Pro.
    Nu mi se pare normal ca unii sa fie ”utilizati” in mai multe show-uri.
    Vezi Bobonete e la Pe bune si in Las Fierbinti si la Romanii cu talent... Dragos e si la Visuri si la Romani... Andi e la Pe bune, Apropo tv, Romani...
    Chiar nu mai existau pe ”piata media” persoane relativ cunoscute, populare si disponibile ?
  • Villy Villy
    V-am spus și de varianta cu Bobonete la RAT. Și Andreea Raicu e în cărți dar pentru alt proiect în primăvara.
  • Camelia Camelia
    @ Expertul Alexandra Dinu nu avea un vocabular bogat, dar Andra nu stie decat sa spuna ca are piele de gaina.
    Adevarul este ca juriul nu prea conteaza, n-ai ce sa comentezi. Daca cineva e slab, nu vrei sa-l jignesti, daca e bun trebuie sa pari uimit, sa holbezi ochii si sa spui ca n-ai mai intalnit asa ceva.
    Sa nu uitam ca Florin Calinescu a refuzat un concurent strain si de culoare, spunand "avem destui d'astia ca tine pe aici prin Romania". Se pare ca Andra si Calinescu sunt laudati orice-ar face. Li se pune pata oamenilor pe cate unii care sunt decretati valori nationale si nu se vor auzi niciodată critici la adresa lor.
  • Allex Allex
    Pare că s-a mers pe o “rețetă” sigură. Cei doi noi jurați sunt, fiecare în proiectul său, motoare de audiență pentru Pro Tv. Telespectatorul român este foarte capricios, astfel că nu sunt foarte sigur că vor reuși să recâștige publicul pierdut prin aceste noi mutări, având în vedere uzura formatului, eroarea uriașă de programming de anul trecut( care a contribuit la accelerarea uzurii) , și o “oboseală” în creativitatea echipei cu care Pro lucrează, oboseală justificată poate și de bugetele mult mai mici decât în trecut.

Trimite un comentariu

sus