Skip to main content

Irina Fodor, unul dintre prezentatorii Asia Express. Alte două nume sunt la pupitrul emisiunii

 
Irina Fodor, unul dintre prezentatorii Asia Express. Alte două nume sunt la pupitrul emisiunii

Irina Fodor este unul dintre prezentatorii noulului sezon Asia Express, de pe Antena 1, show care începe filmările în perioada următoare. Fodor nu este singura prezentatoarea în acest sezon al emisiunii. 

Publicitate

Alături de Irina Fodor vor fi Oase şi actorul Marius Damian.

Ce face fiecare:

  • Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieţii lor

 

  • Oase le va face cunoştinţă cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile şi jocurile din competiţie

 

  • Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbeşte despre istoricul locurilor în care se desfăşoară concursul, despre ineditul fiecărei ţări.

Irina Fodor:

"Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuţite” va urma atât de repede un alt proiect. (...) Contextul în care se desfăşoară anul acesta competiţia este unic, aşa că provocările vor fi şi ele pe măsură."

Marius Damian:

"Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor şi asta ma face sa astept  prima impresie... de poveste."

Oase

"Sunt foarte foarte emoţionat că după un an foarte greu pentru mine am şansă să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit şi sunt fericit că echipa de producţie a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!”.

GALERIE FOTO. Cine prezintă Asia Express:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Arabul Arabul
    Emisiuni de doi lei enumerate postac

    Exact ca la antenuta. Multe emisiuni de doi lei
  • Arabul Arabul
    Dezastru aseara la postaci ha

    Ca la postacii antenisti miercuri, joi, vineri, sambata si duminica. Nu postacule ?
    Marea finala a Cunoscutilor Pensionari zero barat ! Umorul Sec sub filme antice.
  • Marian Marian
    Allex este adevarat ce spui dar nu stiu daca va fi primit cu simpatie de telespectatori
  • Allex Allex
    Cezar Ouatu este cam singurul contratenor pe care îl cunoaștem în România, cu studii muzicale la Milano. Cred că e eligibil pentru poziția de jurat. Mihaela probabil va prezenta.
  • Marian Marian
    Constantin Cozma am citit si eu pe un site tot ce este scris de tine ,pana la toamna mai este mult , nu stiu ce cauta Cezar Ouatu in juriu, iar Mihaela de la Monaco n-am inteles prea bine va fi in juriu sau prezentatoare?
  • Iuli Iuli
    Tot Gina Pistol spune mai bine “Asia express continuă”
  • Mile Mile
    Emisiuni de doi lei enumerate postac
  • Noa Noa
    D,foarte bine,chiar mai bine decât ma așteptam
    Constatin cozma,mhmm nu stiu ce sa zic,masterchef e mort ,din start...pt mine
    Superstar, vedem la toamna
    Iar masked singer e doar o lipsa idei a șefilor pro,cu siguranță putea sa faca ceva mult mai ok
  • D D
    Cum e Irina ca prezentatoare la Chefi? că nu am apucat să văd super mult
  • constantin cozma constantin cozma
    Toamna se aude că va arăta foarte bine la Pro TV, căci se pregătesc în secret mai multe producţii de top. am aflat că echipele televiziunii s-au pus pe treabă şi îşi doresc să facă proiectele care au intrat în pauză din cauza pandemiei de coronavirus. Şi se poate spune că au cu ce, pentru că revin sezoane noi ale unor producţii de succes!

    Grila de primăvară este pe sfârşite şi la fel şi sezoanele noi din “Românii au talent” sau “Las Fierbinţi”. Alte producţii precum “Şef sub acoperire”, “Profu” sau “Imperiul leilor” s-au încheiat deja. Probabil până în toamnă vom vedea ceva reluări şi show-urile prezentate de Măruţă, Cabral sau Cove şi Lora.

    Juriul de la «Masked Singer România» ar putea suferi modificări
    Însă echipele de la Pro TV pregătesc în secret show-uri noi şi diverse, pe care telespectatorii le aşteaptă cu sufletul la gură.Trebuie să vă spunem că surprizele acestui sezon vor fi un reality-show matrimonial care se va numi “Mireasă pe nevăzute”, care este aproape gata de start.

    Alina Gologan este câştigătoare MasterChef România 2019. Anul trecut nu s-a făcut emisiunea
    Tot un show nou pentru care se fac momentan preselecţii este “Super Star România”, care va înlocui “Vocea României” şi care va avea noi juraţi. Se aude că Cezar Ouatu va fi printre juraţi, iar Mihaela Rădulescu i-ar putea fi colegă, la fel cum se aude şi că Horia Brenciu va face parte din acest proiect. Iar surprizele nu se vor opri aici, deoarece se pregătesc noi episoade din “Vlad” căci fanii serialului aşteaptă cu nerăbdare să se continue povestea şi să afle cine l-a trădat pe personajul principal interpretat de Adrian Nartea. Şi filmările la “Las Fierbinţi” vor continua, căci serialul se apropie cu paşi repezi de sezonul 20, aşa că echipa va avea ce să sărbătorească.

    Serialul «Vlad» revine cu un nou sezon
    O altă surpriză a postului va fi că se va face sezonul doi din “Masked Singer România” şi se zvoneşte că vom avea juraţi noi. Un alt show care va reveni în grila Pro TV va fi cel de cooking, adică “MasterChef România”. Şi de această dată este posibil să avem chefi noi şi multe alte surprize. Momentan se fac preselecţii pentru aceste emisiuni, se construiesc decoruri şi se pun la cale ultimele detalii pentru noile producţii. Singura necunoscută din această ecuaţie este reality show-ul “Ferma”. Deocamdată nu se ştie dacă se mai face sau nu anul acesta, însă momentan este un secret bine păzit.
  • Mile Mile
    Dezastru aseara la postaci ha
  • R R
    Dati audientele de aseara
  • R R
    Dati audientele de asearRa odata
  • Mile Mile
    Crbl moare de invidie ca a plecat

Trimite un comentariu

sus