Skip to main content

CFR Cluj, meci cu Young Boys Berna în Liga Campionilor. Cine transmite partida

 
Foto: hepta
Foto: hepta

CFR Cluj va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu formaţia elveţiană Young Boys Berna.

Publicitate

Partida tur se va transmite în România pe două posturi TV - Prima TV şi Digi Sport 1

Duelul CFR Cluj-Young Boys se va juca marţi, 3 august, de la ora 21:00.

Returul se va disputa marţi, 10 august, de la ora 21:30 şi va fi transmis tot de Prima TV şi Digi Sport 1.

Campioana României este singura rămasă în cupele europene, având asigurată prezenţa în primul sezon al UEFA Conference League.

Dacă va trece de Young Boys, va juca în playoff-ul UEFA Champions League cu Ferencvaros Budapesta sau cu Slavia Praga, echipa la care joacă şi românul Nicolae Stanciu. Dacă va pierde cu elveţienii, CFR va merge în playoff-ul UEFA Europa League.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi în sezonul trecut al cupelor europene, în faza grupelor Europa League. Dacă meciul tur, din Gruia, s-a terminat la egalitate, 1-1, elveţienii au reuşit să câştige returul cu 2-1 şi să se califice în fazele eliminatorii ale competiţiei.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Popa Popa
    iar au avut tupeu sa-l mute pe Patraru? cel care conduce televiziunea din umbra si le stie pe toate? a scapat de Huidu si acum o sa-l puna director general. isi mareste emisiunea cu 3 ore zilnic, o faca teleshopping cu cafea in loc de bijuterii si mai inventeaza o rubrika cu un nume nordic: ztgstf ***. o emisiune pentru o televiziune de nisa ocupa un spatiu important in prime time generand audiente mult mai mici decat potentialul intervalului orar. oare de ce pro tv, antena1 si kanal d nu au asa ceva in grila de la ora 22.00? cati oameni si-au dat demisia sau au anuntat ca pleaca in ultimele zile? cu cine o sa mai faca emisia din toamna o sa vedem.
  • Adi Adi
    Nu, nu, Teszari si Tomșa nu lucrează împreună. Câtă ,,minte,, să aibă cineva care vrea să promoveze Prima cu acest meci și să-l lase și la Digi???
  • Nicu Nicu
    Mai bine ca il dau pe Prima decat pe Look Sport...

Trimite un comentariu

sus