Skip to main content

Claudiu Lucaci se întoarce la Telejurnalul TVR. Va prezenta alături de Mihai Rădulescu. În weekend

 
Claudiu Lucaci se întoarce la Telejurnalul TVR. Va prezenta alături de Mihai Rădulescu. În weekend

Schimbări la Telejurnalul de weekend. Claudiu Lucaci şi Mihai Rădulescu vor prezenta, alternativ, în weekend, „Telejurnalulˮ de la orele 14.00 şi 20.00, la TVR 1 şi TVR INFO, respectiv ultimul jurnal de ştiri al zilei, cel de la ora 23.00, la TVR INFO. Schimbarea a avut loc din aceast weekend (5, 6, 7 aprilie), când ştirile au fost prezentate, la TVR, de Claudiu Lucaci.

Publicitate

Claudiu Lucaci, cu o experienţă de peste 30 de ani la TVR, a fost de-a lungul timpului detaşat de mai multe ori în diferite instituţii publice. Cel mai recent, el a fost detaşat la ANRE, în perioada 2022 - 2023. În vara lui 2023 când a revenit în TVR, Lucaci a preluat rolul de moderator al unor emisiuni pe TVR Info. 

Claudiu Lucaci: 

„După foarte mulţi ani, revin la prezentarea Telejurnalului din weekend, cu bucurie, dar şi cu emoţii. Am o responsabilitate faţă de public şi îmi doresc să fiu, prin experienţa mea, util echipelor de jurnalişti de ştiri din televiziunea publică. Este un nou început – şi totuşi nu va fi o experienţă necunoscută. În continuare, voi fi prezent şi în emisiunile de dezbateri ale canalului TVR INFO.ˮ

La rândul său, Mihai Rădulescu, şi el de aproape 30 de ani la TVR, a declarat:

„Orice proiect de schimbare, fie şi doar în interiorul unei redacţii, înseamnă o provocare; iar mie îmi plac provocările. Pe fond, însă, misiunea rămâne relativ aceeaşi: de a oferi telespectatorilor informaţii prompte, corecte şi clare. Vom face tot posibilul să fie aşa şi sper ca publicul să aprecieze, asta e cel mai important.ˮ

Cei doi jurnalişti vin în locul lăsat liber de Andra Soceanu şi Loredana Iordache. Andra Soceanu va prezenta Telejurnalul de la ora 14.00, în timp ce Loredana Iordache va urma să intre în concediu de maternitate.  

Ca şi până acum, de luni până joi, Alina Stancu şi Eugen Rusu vor fi gazdele Telejurnalului. 

Citeşte şi: 

Claudiu Lucaci înapoi la TVR după un an şi jumătate de detaşare la ANRE

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus