Skip to main content

Client nou la agenţia MSL The Practice

 
Client nou la agenţia MSL The Practice

Agenţia de PR MSL The Practice are un nou client. Astfel, începând cu luna noimebrie, MSL The Practice este agenţia desemnată de brandul PUMA pentru comunicarea în România.

Publicitate

În urma unui pitch organizat în a doua jumătate a anului, MSL The Practice anunţă parteneriatul cu PUMA (comercializează încălţăminte, îmbrăcăminte sport).

Agenţia MSL The Practice va oferi consultanţă pentru dezvoltarea strategiei de comunicare PUMA în România. Agenşia va face campanii locale de comunicare, lansări, activări de brand, relaţii cu media şi influncer marketing.

Adina Militaru, Country Manager PUMA Sports România:

"Ne bucurăm de noul nostru parteneriat şi de faptul că cei care iubesc PUMA vor avea prin această colaborare accesul la mai multă informaţie asupra campaniilor şi noilor produse PUMA [...].

Ne aflăm în pragul aniversării a 75 de ani de existenţă a brandului nostru şi suntem gata să ne bucurăm, aniversând împreună angajamentul nostru de a împinge şi influenţa cultura urbană şi sportul, fie prin siluete clasice, fie prin produse de performanţă sau produse cu design inovator."

Eugen Suman, Creative Director MSL The Practice:

"Împărtăşim aceleaşi valori, iar curajul, încrederea sau determinarea sunt cuvinte care ne caracterizează, aşa că ne bucurăm că prin creativitatea, experienţa şi cunoştinţele noastre putem contribui la consolidarea prezenţei PUMA în România"

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus