Skip to main content

CNA reacţionează după ce moderatoarea Anca Alexandrescu a fost ameninţată cu moartea

 
CNA reacţionează după ce moderatoarea Anca Alexandrescu a fost ameninţată cu moartea

Consiliul Naţional al Audiovizualului cere Poliţiei să investigheze cu celeritate fapta semnalată de jurnalista Anca Alexandrescu, care a fost ameninţată cu moartea într-un mesaj pe Facebook. 

Publicitate

Realitatea a anunţat marţi seara că un utilizator de Facebook a scris că oferă 10.000 de euro „pentru cine o omoară pe putinistă”

„O ameninţare cu moartea, indiferent sub ce formă sau pe ce cale este făcută, este o formă de intimidare foarte gravă, prevăzută în Codul Penal, iar instituţiile abilitate trebuie să o investigheze într-un termen cât mai scurt.

În calitatea sa de garant al interesului public în domeniul comunicării audiovizuale, CNA se pronunţă ferm împotriva oricărei presiuni sau ameninţări la adresa jurnaliştilor”, spun CNA într-un comunicat. 

Anca Alexandrescu a reacţionat, la rândul ei, la Realitatea Plus spunând că va face plângere penală şi la SRI.

„Mesajul este vizibil pe pagina mea de socializare, poate fi vazut de oricine.

Da, a pus 10.000 euro pe capul meu pentru cine doreste sa o omoare pe putinista Anca Alexandrescu va primi 10.000 euro de la un domn care isi spune dl. Doru Malai sau asa ceva.

Evident ca este un cont fals. Astept sa revin acasa. Voi face plangere si la politie si la dl. Anton Rog sau cum il cheama de la SRI, sa cerceteze, sa vada cine se ocupa cu asa ceva, pentru ca deja este amenintare directa”, a spus Anca Alexandrescu.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus