Skip to main content

CNN a dat afară trei angajaţi care au mers la birou nevaccinaţi: „Avem o politică de zero toleranţă”

 
Foto: ejinsight.com
Foto: ejinsight.com

Postul CNN a dat afară trei angajaţi care au mers la birou nevaccinaţi anti-Covid, scrie New York Times.

Publicitate

Astfel, CNN a devenit una dintre primele corporaţii americane care ia astfel de măsuri.

Cei de la CNN au anunţat că angajaţii pot reveni la birou doar dacă sunt vaccinaţi:

„În ultima săptămână am aflat că trei angajaţi au venit nevaccinaţi la birou. Contractele lor au fost reziliate. Ca să fiu clar - avem o politică de toleranţă zero în acest sens”, a transmis Jeff Zucker, preşedintele CNN, într-o scrisoare internă adresată angajaţilor.

Zucker nu a oferit detalii despre ce funcţii ocupau cei trei angajaţi sau cum a descoperit că ei nu erau vaccinaţi.

„Ne aşteptăm ca, în săptămânile următoare, dovada vaccinării să devină o parte formală a procesului de obţinere a accesului la locurile de muncă în cadrul reţelei”, a mai spus Zucker, potrivit New York Times.

Totodată, Zucker a anunţat că toţi angajaţii americani ai CNN pot veni la birou din 7 septembrie. Condiţia este, desigur, ca aceştia să fie vaccinaţi împotriva Covid-19.

Potrivit New York Times, Facebook şi Google şi-au anunţat deja vaccinaţi că le vor cere dovada vaccinării pentru a reveni la birou.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai ! nu topai de bucurie ca acolo nu este ccr ca al nostru Acolo interesul public primeaza E tara libertatii si democratiei dar astea sint supravegheate sa nu o ia razna
  • Foarte bine! Vor fi dați în judecată comuniștii de la CNN și vor plăti cu vârf și îndesat daune către cei trei angajați!
  • Foarte frumos. Ar trebui si posturile din Romania sa faca la fel.
  • Ăsta e cel mai bun lucru care li s-ar fi putut întâmpla celor trei. Au scăpat de rușinea de a lucra la o companie diabolică, una care minte cum respiră și care a contribuit enorm la delirul în masă din ultimul an și jumătate.
  • Atata timp cat vaccinatul redevine gazda,vedeti declaratiile lui Musta(Tari unde au vaccinat mult au cazuri multe dar spitalizari putine) e o prostie
  • Dar cei care au hartie de la doctor, pe care scrie ca li se recomanda sa refuze vaccinarea?
  • Cine ar fi zis că "INSTITUȚIILE DEMOCRAȚIEI" precum CNN, Facebook și Google VOR DISCRIMINA nevaccinații?!
    Hai că democrația devine încet dar sigur "un coșmar al trecutului" al actualilor conducători ai planetei (și nu mă refer doar la cei ai statelor după cum se vede la începutul comentariului).

Trimite un comentariu

sus