Skip to main content

Codin Maticiuc, din nou în serialul Vlad

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Codin Maticiuc revine în serialul Vlad de pe Pro TV, în al patrulea sezon. Maticiuc a mai făcut parte din distribuţie şi în primul sezon.

Publicitate

Maticiuc va juca rolul Bulgarului, „jucător de poker, milionar şi om care le încurcă şi descurcă pe toate”, scrie protv.ro. Acelaşi personaj l-a jucat şi în primul sezon. 

Maticiuc va apărea în următorul episod din Vlad, care va fi difuzat la Pro TV luni, 18 octombrie, de la 21:30.

Codin Maticiuc, despre rolul său din Vlad:

”Perioada filmărilor a fost una extrem de interesantă deoarece este primul meu proiect de acest gen. Până acum am făcut doar film de lung metraj, iar experienţa într-un serial de televiziune a fost extrem de ofertantă. M-am bucurat să mă adresez şi acestui tip de public.

Am avut ocazia să fiu cu prieteni alături de care am mai lucrat, precum Jesus del Cerro (Miami Bici), Anghel Damian, Monica Bîrlădeanu (în filmul Faci sau Taci), Olimpia Melinte (a jucat în primul film produs de mine). A fost foarte fun şi m-am bucurat să joc în primul meu serial.”

Anghel Damian, Head Writer - Creative Producer:

”Acum că am intrat pe culoarul final şi ne apropiem cu paşi siguri spre deznodământ, personajele nostre titulare sunt într-o luptă de care pe care, toţi împotriva a toţi, fiecare pentru el, pentru adevărul lui/ei.

În această luptă apar aliaţi surpriză, fie personaje noi care vor modifica fundamental sfârşitul, fie personaje care în trecut au avut o pondere mai mică, dar care acum sunt în stare să răstoarne buturuga mare. În ultima categorie se găseşte şi Bulgaru’, jucător de poker, milionar şi om care le încurcă şi descurcă pe toate”.

Maticiuc a mai jucat în filme ca „Miami Bici” (2020), „Două Lozuri” (2016), „Ghinionistul” (2017), „Faci sau taci” (2019) sau „Selfie 69” (2014).

Recent, Augustin Viziru şi Anca Dinicu au fost anunţaţi în distribuţia sezonului patru din Vlad.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    Dupa ce ca filmul asta este o secretie tv (extrem de prost facut), mai are in distrubutie si rebuturi actoricesti (vezi Vlad, Maticiuc chiar si Adrian) care sunt total anti talent si nepotriviti pt rolul jucat!

    Si ce ma mai scarbeste pe mine....proasta combinatie Vlad-Adrian:
    Unul are 190, celalalt cred ca 176
    Unul are ochii verzi, celalalt caprui spre negru.

    Acum: cand sa transformat Anutei, i-au schimbat si ochii? :)) L-au mai lungit ca era prea mic? :)) sau si parul sa midificat?!

    Bai da-ma draq! Total prost! Nu sa tinut cont de absolut nimic!!!

    Slab rau acest serial, extrem de prost facut, filmat (cadre de...râs) si actori inutili sau nepotriviti. Sa nu mai punctez (din nou) ca de la primul episod...suner execrabil.

    Bai frate si este "made by ProTv"! Nu te poti astepta la asa excrement. Sa nu zic, facut si din banii nostrii (nu au cerut/primit bani de la guvern?).

    Ca apoi sa promovezi in film si mizerii de oameni (Maticiuc asta).
  • Gigescu Gigescu
    Postacule Mile. Factoratii locul 3 sub turcisme. Acolo nu comentezi ?
  • Ionulica Ionulica
    Numai mizerii apar pe Pro...

    Nu se compara cu Accesatii , Marinica , Umorul Sec postacule.
  • Gogulica Gogulica
    Dar cine ești dulău protevist

    Tu vorbesti, caine ?
  • Gogulica Gogulica
    De ce promovati asemenea oameni

    Mai bine el. Nu ce promoveaza Antenuta cu Umorul Zero. Dar mai ales cu Accesatii.
  • Leo Leo
    Numai mizerii apar pe Pro...
  • Mile Mile
    Dar cine ești dulău protevist
  • Marian Marian
    Dar tu cine esti de apari sa poluezi aerul pe aici , portarul varanului? du-te si adopta un caine , iesi in parc cu el poate iti mai revii un pic din amorteala iar daca te simti singur cheama-l si pe seful tau sa-ti tina de urat
  • Mile Mile
    De ce promovati asemenea oameni
  • Ionulica Ionulica
    Cu mult peste Adelinara.

Trimite un comentariu

sus