Skip to main content

VIDEO. Topul colindelor româneşti pe YouTube. Cine conduce: Paula Seling, Fuego sau Andra? Artiştii au realizat colaje cu melodiile lor pentru Cărciun. Ce căutare mai au căntecele lui Ştefan Hruşcă? UPDATE!

 
Paula Seling, Paul Surugiu alias Fuego şi Andra sunt artiştii cei mai ascultaţi în preajma Sărbătorilor de Iarnă / colaj: Paginademedia.ro, cu fotografii din arhiva personală
Paula Seling, Paul Surugiu alias Fuego şi Andra sunt artiştii cei mai ascultaţi în preajma Sărbătorilor de Iarnă / colaj: Paginademedia.ro, cu fotografii din arhiva personală

UPDATE*. Paula Seling, Paul Surugiu alias Fuego şi Andra au realizat anul acesta colaje muzicale dedicate Sărbătorilor de Iarnă. Paginademedia.ro a făcut calculele pentru a realiza topul. Cine este pe locul I? *Update cu alte playlist-uri de colinde.

Publicitate

NOTĂ. Şi Ştefan Hruşcă are colecţia sa de colinde, dar aceasta nu a fost realizată pe un canal privat al artistului, ci pe canalul de YouTube Electrecord. Totuşi, este introdus în acest clasament, deoarece artistul nu are propriul său cont YouTube.

Locul I: Ştefan Hruşcă - Colinde SUPERBE: Cele mai frumoase colinde româneşti şi cântece de iarnă (selecţie realizată pentru canalul de YouTube Electrecord, realizată de casa de discuri şi publicată în data de 25 noiembrie) a adunat în 30 de zile peste 666.300 de vizualizări (ceea ce înseamnă o medie de peste 22.200 de vizualizări pe zi - la mare distanţă de următoarele clasate).

LoculI II: Andra - Christmas Magic: Colinde româneşti şi muzică extraordinară de Crăciun (colajul urcat în data de 10 decembrie pe canalul de YouTube al artistei) a adunat în 15 zile peste 128.800 de vizualizări (ceea ce înseamnă o medie de peste 8.580 de vizualizări pe zi).

Locul III: Paula Seling - Colaj Colinde (selecţia publicată în data de 15 decembrie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă de anul acesta) a adunat pentru canalul de YouTube al Paulei Seling peste 75.200 de vizualizări în 10 zile (ceea ce înseamnă o media de peste 7.520 de vizualizări pe zi).

Locul IV: Fuego - Paul Surugiu: Colindele sufletului - Nou 2023 (playlist-ul publicat de artist în data de 26 noiembrie) a adunat pentru canalul său de YouTube peste 103.500 de vizualizări în cele 29 de zile cât a trecut de la lansare (ceea ce înseamnă o medie de peste 3.560 de vizualizări pe zi).

VIDEO. Locul 1: Ştefan Hruşcă - Colinde superbe

VIDEO. Locul II: Andra - Christams Magic: Colinde Româneşti şi muzică extraordinară de Crăciun

VIDEO. Locul III: Paula Seling - Colaj colinde

VIDEO. Locul IV: Paul Surugiu alias Fuego - Colindele Sufletului - Nou 2023

Ce concerte de colinde mai pot fi urmărite pe YouTube

Vă prezentăm în continuare şi alte transmisii cu alte concerte de colinde. 

VIDEO. Radio Doxologia transmite live colinde

VIDEO. TVR a realizat un playlist cu mai multe colinde din Arhiva de Aur a televiziunii

VIDEO. Spectacolul „Iată, vin colindători!” prezentat de Iuliana Tudor pentru TVR 1, prima parte

VIDEO. Tezaur folcloric - Ediţie specială: „Deschide uşa, creştine!”

VIDEO. Concert magic, „La mulţi ani, de sărbători”, de Ion Paladi

VIDEO. Concertul de colinde „Plecarea magilor” (transmis de postul TV Trinitas)

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus