Skip to main content

Cine va comenta noua etapă Formula 1 în locul lui Mihai Morar? Intră în scenă Adrian Măniuţiu şi Antal Putinică

 
Antal Putinică (stânga) şi Cătălin Ghigea (dreapta)
Antal Putinică (stânga) şi Cătălin Ghigea (dreapta)

Comentatori noi la Antene. După prima etapă, când prestaţia lui Mihai Morar a fost criticată de fanii competiţiei sportive, televiziunile Intact vin acum cu noi nume care să stea la microfon.

Publicitate

Astăzi, de la ora 18.45, se transmite Marele Premiu al Arabiei Saudite, etapa calificărilor, şi mâine este programată cursa, tot de la aceeaşi oră, în direct la Antena 3 CNN şi pe platforma Antena Play.

Marele Premiu de la Jeddah (Arabia Saudită) al Formula 1, etapa calificărilor, va fi prezentată de Mădălina Tanasă (prezintă ştirile dimineţii la Antena 3) şi Adrian Măniuţiu (una dintre gazdele Income Magazine, de la Antena 3).

Comentariul calificărilor şi al cursei va fi asigurat de către Cătălin Ghigea şi Antal Putinică (cel care a comentat ani la rând la DigiSport cursele auto-moto, dar a comentat şi etape de Formula 1 pe vremea când competiţia era la Pro TV).

Citeşte şi: Fanii Formula 1, scandalizaţi de modul în care Antena 1 a transmis evenimentul. S-au supărat pe comentatori, dar şi pentru că au difuzat reclame în timpul cursei

Reprezentanţii Antena transmit că Mihai Morar va absenta la Marele Premiu din Arabia Saudită, urmând să revină la microfonul Antena pentru cursa pentru Marele Premiu al Australiei, din 24 martie, de la ora 06.00, transmisă în direct de Antena 3 CNN şi AntenaPLAY.

„În acest weekend aveam programată conferinţa Fain & Simplu de la Teatrul Regina Maria din Oradea. Dar voi fi cu un ochi pe cursă şi cu sufletul la colegii mei!”, a dezvăluit Mihai Morar.

Despre Cătălin Ghigea via gsp.ro:

  • A început să mearga la curse, ca pilot, din 2012. Vreo 8 ani la coastă, 4 la raliu, 3 la viteză pe circuit, 3 la anduranţă.
  • Are curse şi titluri câştigate în toate cele 4 discipline atât cu maşini clasice de curse (MGC GT, Abarth 124 Group 4, Detomaso Pantera Group 4, Alfa Romeo GTV 2000 Group 2, Alfa Romeo GTv Turbodelta Group 4) dar şi cu prototipuri (Ligier JS51 si Funyo SP05 Evo)
  • Are o firmă de restaurări automobile clasice
  • De trei ani şi jumătate a început şi comentariul de motorsport
  • Are multe sute de ore de comentariu la Eurosport şi Suport Extra în competiţii ca: WEC (anduranţă mondială), 24H Le Mans, DTM, Indycar, NASCAR, Porsche Supercup, GT World Challenge.
  • Am fost invitat şi la Digi pentru câteva curse de F1, dar acum 2-3 ani
  • Acum o lună a început un canal de YouTube (Catalin Ghigea) despre motorsport. Filmează singur, montează singur
  • De 8 ani organizează Romanian Retro Racing, singurul campionat de viteză pe circuit pentru automobile istorice de curse

Citeşte şi: Formula 1 în România va fi transmisă de Antene în următorii trei ani. Postul a luat drepturile în exclusivitate

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus