Skip to main content

VIDEO. Concert special cu copiii de la Cor cu Dor, care au cântat cu nume ca Iris, Nikos Vertis şi Andra. Cum puteţi lua bilete?

 
VIDEO. Concert special cu copiii de la Cor cu Dor, care au cântat cu nume ca Iris, Nikos Vertis şi Andra. Cum puteţi lua bilete?

PARTENERIAT. Concert special al ansamblului de copii Cor cu Dor. Corul care a cântat alături de nume ca Iris, Nikos Vertis, Tom Odell, Andra, Smiley şi Loredana împlineşte 6 ani.

Publicitate

Pe 4 noiembrie, Cor cu Dor susţine un concert aniversar, în care trece prin spectacolele susţinute de-a lungul timpului, cu piese din cele mai diverse: de la muzică populară, la piese memorabile din desene animate, muzică internaţională şi la melodii rock celebre transpuse în varianta corală.

Nu vor lipsi din cocert invitaţii speciali, care vor cânta împreună cu corul de copii.

Concertul va avea loc la Sala Dalles, pe 4 noiembrie, de la ora 19.30.

BILETE. Puteţi cumpăra bilete pentru concertul aniversar Cor cu Dor online, de pe ticketstore sau de la casele de bilete de la Sala Dalles şi de la Teatrul de Operetă Ion Dacian.

Ce este Cor cu Dor?

Proiectul Cor cu Dor a pornit în urmă cu şase ani cu opt copii, îndrumaţi de dirijorul Teodora Jaworski, artist liric şi solist al Corului Naţional de Cameră Madrigal - Marin Constantin. Acum sunt în jur de 50 de copii în ansamblul coral.

Corul a cântat, de-a lungul timpului, şi alături de corul Madrigal, dar şi de nume precum Iris, Nokos Vertis, Tom Odell, Andra, Smiley, Loredana, Zoli Toth, Feli, Irina Rimes sau Ducu Bertzi.

În luna septembrie, Cor cu Dor a câştigat Premiul I la festivalul internaţional de cor din Paralia, Grecia - International Choir Festival Music & Sea.

Printre partenerii se numără Zeedo Shop.

VIDEO. Concertul Cor cu Dor de Rock, din primăvară

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sisoso Sisoso
    Si Umor Sec la jumate cat Vocea. Cunoscutii Zero la jumate cat Vocea. Bucatarii Zero la jumate cat Vocea. Adelinara Zero la jumate cat Clanul.
    Bucatarii Zero la jumate cat Survivor.
  • Mile Mile
    Celebru la jumate ca survivor ha

Trimite un comentariu

sus