Skip to main content

Noi concurenţi intră la Survivor All Stars. „Astăzi, doi noi concurenţi vor primi o a doua şansă”

 
Noi concurenţi intră la Survivor All Stars. „Astăzi, doi noi concurenţi vor primi o a doua şansă”

Concurenţi noi la Survivor. Reality-show-ul din Republica Dominicană se pregăteşte să primească noi concurenţi în concurs.

Publicitate

Televiziunea anunţă că în episodul din această seară vor intra încă doi participanţi în competiţia găzduită de Daniel Pavel (domnu' Dan).

Astăzi se vor petrece noi evenimente care vor avea un impact puternic. Complexitatea caracterelor concurenţilor este variată, iar fiecare a venit cu propria motivaţie. Fiecăruia dintre concurenţii acestui sezon i s-a dat o doua şansă.

Astăzi, doi noi concurenţi vor primi o a doua şansă, pentru a dovedi că sunt Survivor din toate punctele de vedere”, va spune Daniel Pavel înaintea jocului din această seară.

Formatul se difuzează de trei ori pe săptămână, în zilele de marţi, miercuri şi joi, de la ora 21.30, după serialul de comedie Las fierbinţi. Survivor poate fi urmărit, în avans, pe  platforma VOYO.

Amintim că Survivor se află la cel de-al cincilea sezon, însă de data aceasta este intitulat Survivor All Stars, pentru că în competiţie participă foştii concurenţi din sezoanele trecute.

Emisiunea prezentată de Daniel Pavel a început în data de 16 ianuarie la Pro TV. 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus