Skip to main content

Pentru elevi şi studenţi. Conferinţă despre cum poţi avea o carieră de succes în România, cu Andreea Marin

 
Pentru elevi şi studenţi. Conferinţă despre cum poţi avea o carieră de succes în România, cu Andreea Marin

Conferinţă despre cum poţi să ai o carieră de succes şi cum este mediul de afaceri din România. Andreea Marin împreună cu alte personalităţi din diverse medii participă la conferinţa De ce rămân în România?

Publicitate

Conferinţa aduce în faţa elevilor şi studenţilor personalităţi, care au poveşti de succes în diverse domenii profesionale, pentru a-i inspira pe cei care îşi caută drumul în viaţă.

Evenimentul va avea loc pe 6 iunie la Biblioteca Naţională a României.

Pe lăngă Andreea Marin, la conferinţă vor fi prezenţi dr. Cătălin Cîrstoveanu, Dragoş Dragoteanu (antreprenor), Nadia Tătaru (cofondatoarea postului de radio pentru copii Itsy Bitsy), Leonard Ursache (antreprenor/ formator pentru Management aplicat şi Marketing pentru IMM-uri).

Ei sunt specialiştii care îşi vor spune poveştile din spatele unor cariere de succes, vor răspunde întrebărilor tinerilor prezenţi, care pot afla cum este cu adevărat mediul de afaceri din România şi cum poţi avea o carieră de succes la noi în ţară.

Evenimentul este organizat de MindHeart Projects în parteneriat cu Consiliul Naţional al Elevilor Bucureşti. 

Andreea Marin:

"De ce să rămâi în România? Destinul meu arată că se poate să ai success aici. Am plecat dintr-un oraş mic din Moldova, am mers pas cu pas, căutând mereu soluţii, pentru că nu există nu se poate."

Dragoş Dragoteanu, antreprenor:

"Lumea este un sat mic şi România va rămâne locul unde ne-am născut. Acolo unde vă simţiţi fericiţi, va fi casa voastră. Prin deciziile pe care le veţi lua pentru voi puteţi trăi o poveste de succes în propria ţară."

Elevii şi studenţi au posibilitatea de a descărca gratuit biletul la Conferinţa De ce rămân în România? accesând formularul aici.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus