Skip to main content

G4Media.ro: Corespondent Pro TV, suspectat de acte sexuale cu minori, a fost reţinut. Ce spune postul

 
G4Media.ro: Corespondent Pro TV, suspectat de acte sexuale cu minori, a fost reţinut. Ce spune postul

Corespondentul Pro TV în Târgovişte, Marius Buga, suspectat de procurori de întreţinerea de acte sexuale cu minori (băieţi), a fost reţinut miercuri, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Publicitate

Reţinerea acestuia a avut loc după ce la domiciliul bărbatului a fost efectuată marţi o percheziţie.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 şi 4 lit. c din Codul Penal. Facem menţiunea că, la acest moment al anchetei, nu pot fi făcute alte precizări, urmând ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un comunicat” se precizează în comunicatul oficial transmis de Parchet şi citat de G4Media.

Marţi seară, Pro Tv a transmis un punct de vedere în cazul reporterului din Târgovişte:

„Am aflat cu surprindere despre investigaţia care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acţiune imorală. Nu putem comenta această situaţie, dar suntem convinşi că autorităţile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informaţiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecţia minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus