Skip to main content

Ce se întâmplă când pariezi că România nu se califică la Euro

 
Ce se întâmplă când pariezi că România nu se califică la Euro

Un pariu pe care nu se aştepta să-l piardă. Jurnalistul Costin Ştucan, de la Gazeta Sporturilor, a apărut cu părul vopsit „roşu turbat” în emisiunea pe care o prezintă, GSP Live. 

Publicitate

Cum a ajuns? Simplu! Jurnalistul a scris o postare pe Instagram că se va vopsi „roşu turbat” dacă România se califică la Euro 2024. 

„Dacă România asta se va califica la Euro, mă vopsesc roşu turbat!!! PS - N-am nicio emoţie după seara asta”, a scris jurnalistul. 

Doar că, sâmbătă seara, s-a întâmplat minunea. Naţionala României s-a calificat la Euro 2024, după o victorie de 2 la 1 cu Israelul. 

Prin urmare, jrunalistul s-a ţinut de cuvânt şi a apărut astăzi în emisiune cu părul vopsit. 

Costin Ştucan a scris, duminică, a doua zi după meci, şi o opinie în care şi-a cerut scuze pentru „băşcălie”

„Era 10 septembrie anul ăsta, tocmai se terminase România - Israel 1-1 şi autorul acestor rânduri a postat pe Instagram ceea ce el considera, băşcălios, o ironie la adresa echipei naţionale. A fost un pariu cu un grad mic de risc la acel moment, deşi România nu pierduse. Împreună cu o ţară întreagă, autorul văzuse chinurile băieţilor lui Iordănescu, micul haos din jocul echipei noastre, fluiditatea din atacurile israelienilor”, a scris Costin Ştucan în textul său de opinie.”

Citeşte şi: AUDIENŢE Israel - România. Meciul care a adus calificarea i-a ţinut în faţa televizoarelor pe români pe Prima TV. Primul loc, peste America Express

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus