Skip to main content

Quizz Show interactiv. COVE prezintă o emisiune nouă la Prima TV cu Diana Bart: telespectatorii pot intra în direct

 
Quizz Show interactiv. COVE prezintă o emisiune nouă la Prima TV cu Diana Bart: telespectatorii pot intra în direct

Gabriel Coveşeanu prezintă emisiunea Primii câştigă, un quiz show dedicat oamenilor paşionaţi de jocuri. Alături de Cove va prezenta Diana Bart.

Publicitate

Primii câştigă poate fi urmărit patru zile pe săptămână, de luni până joi.

Ce spune Gabriel Coveşeanu despre noua sa emisiune?

"Am intrat în linie dreaptă cu finalizarea aplicaţiei ce va permite telespectatorilor accesul în emisiune. Cum va arăta show-ul? Eu pun întrebările de cultură generală la televizor iar participanţii concurează prin aplicaţie şi pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla.

Am gândit un mecanism simplu, accesibil tuturor celor care deţin un smartphone, iar premiile vor ajunge la cei mai rapizi participanţi, care au dat răspunsurile corecte. Nu e nevoie de casting, de scrisori, totul e la îndemâna telespectatorilor, suntem accesibili, cum s-ar zice, la un click distanţă.

Primii câştigă este primul show interactiv, iar oamenii pot intra de pe telefon, tabletă, laptop, de oriunde s-ar afla. În fiecare ediţie prezentatorii vor adresa 15 întrebări şi toţi cei care reuşesc să răspundă corect la toate întrebările vor împărţi marele premiu."

Diana Bart, co-prezentatoarea emisiunii Primii câştigă:

"Mă bucur sa fiu din nou colegă de platou cu Cove. Suntem deja un cuplu de succes si le vom fi alături concurentilor pas cu pas. E o provocare, un show ce îmbină divertismentul cu precizia unei minţi antrenate şi abia aştept să îi premiem pe primii care…câştigă.”

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Ești angajat la ei nu
  • Virgil Virgil
    o alta inventie de 1 ban al celui mai slab management de televiziune si al celui mai fara bani patron. sa faci o emisiune ca acum 20 de ani si sa te lauzi cu ea este de rasul curcilor. Tomsa si Orlando ca sunt stransi la punga nu investesc un leu. Irina si Simona sunt total pe langa si tin doar de scaun. Prima tv a ajuns mult sub National tv. Bravo, sunteti buni ! Poate dati o coliva cand o ingropati.
  • RzV RzV
    Acelasi format il au cei de la Betano pe aplicatia lor. Participare gratuita a celor care au cont la ei, pune cineva 15 intrebari si cei care raspund corect trec mai departe pana la final, toti care raspund la cele 15 intrebari impart premiul de 10.000 lei pe runda.
    Uneori e posibil ca nimeni sa nu ajunga pana la final dar depinde de timpul pus la dispozitie pentru raspuns si complexitatea intrebarilor si miza pentru care se va juca, e ceva interesant atata timp cat si tu privitorul poti participa in mod direct si spera ca poti castiga ceva.
  • Soby Soby
    Prima TV a ajuns o televiziune să nu mai fie în top 10 la ce management au. Cu Adrian, Carmina, Simona și Irina la management, ei au stricat tot, angajații neplătiți de luni bune, concedieri la greu, vor să lanseze Prima News în noiembrie și conținutul este foarte slab, în curând vor lansa Prima Ciorbă unde conținutul e și mai slab, reluări la greu și emisiuni slabe de a ajuns un canal în care a fost pe locurile 1-10 la locurile 11-20, grafică de amatori și o grilă de programe foarte slabă.

Trimite un comentariu

sus