Skip to main content

VIDEO Produs în Studioul Paginademedia. Crina Abrudan, totul despre experienţa Survivor: "Cumva am considerat că e un detox. Iau o pauză de la viaţa mea"

 
VIDEO Produs în Studioul Paginademedia. Crina Abrudan, totul despre experienţa Survivor: "Cumva am considerat că e un detox. Iau o pauză de la viaţa mea"

PRODUS în STUDIOUL Paginademedia. Ce a însemnat pentru Crina Abrudan experienţa Survivor? Cu ce impresii a rămas după participarea la emisiunea de pe Pro TV?

Publicitate

"Survivor a însemnat pentru mine o experienţă frumoasă, o călătorie în viaţa mea", a povestit Crina Abrudan.

"Cumva am considerat că este un detox. Te rupi de la viaţa ta de zi cu zi. Iau o pauză de la viaţa mea. Punem totul pe hold şi reluăm când ne întoarcem. Nu ne încărcăm cu probleme de acasă, ne încărcăm cu probleme noi, dar măcar am schimbat ceva pentru o vreme", a continuat ea.

Crina Abrudan a fost invitată de Irina Alionte în podcastul Ora de transformare, un proiect produs în Studioul Paginademedia.ro.

Studioul Paginademedia oferă servicii de producţie pentru cei interesaţi să-şi realizeze podcasturile şi proiectele audio şi video.

Detalii despre închirierea Studioului Paginademedia, pentru podcasturi, interviuri video şi înregistrări audio, aici.

Ce a mai spus Crina Abrudan:

Condiţiile de pe insulă: "Mâncarea care ţi se dă este maxim de puţină. Oamenii cred că de fapt noaptea dormi la hotel şi e doar pentru filmare."

Cât contează pregătirea: Mi-am dat seama că nu sportul contează cel mai mult acolo. Îi spuneam soţului meu: N-am mai fost la sală de o lună şi un pic când am plecat. Pregătirea pentru o astfel de competiţie vine în timp, în decursul anilor, pentru că acolo nu e o competiţie sportivă.

Cât sunt probe, cât e supravieţuire: "Traseele respective reprezintă cam vreo 30% din ce înseamnă Survivor. Survivor este despre supravieţuire în toate modurile cu putinţă, iar pentru a supravieţui acolo săptămânile respective ţi se oferă posibilitate ca de 3 ori pe săptămână să ai o competiţie sportivă pe care dacă o câştigi să-ţi câştigi nişte mâncare în plus, o comunicare cu cei de acasă, o recompensă care să te deconecteze puţin de ceea ce e acolo."

VIDEO 1. Ce a învăţat Crina Abrudan din experienţa Survivor

Crina Abrudan: "Punem totul pe hold şi reluăm când ne întoarcem"

"Cumva am considerat că este un detox", spune Crina Abrudan despre perioada petrecută la Survivor. "Te rupi de la viaţa ta de zi cu zi. Iau o pauză de la viaţa mea. Punem totul pe hold şi reluăm când ne întoarcem. Nu ne încărcăm cu probleme de acasă, ne încărcăm cu probleme noi, dar măcar am schimbat ceva pentru o vreme", a mai spus ea.

Crina Abrudan:

"Multă lume are senzaţia că ai făcut sport cât ai stat acolo. Nu, nu faci sport cât stai acolo. Fiecare traseu are câteva minute. Multe trasee sunt de îndemânare, unele de forţă, unele de viteză, dar să nu-ţi închipui că după o zi în care ai intrat de 3 ori pe traseu ai făcut febră musculară. Sunt foarte solicitante, dar nu se compară cu un antrenament de 50 de minute la sală."

"Sunt foarte mândră de mine pentru faptul că m-am adaptat foarte uşor acolo şi nu m-am plâns de nimic. Dacă era să mai stau 2-3 luni, mai stăteam şi dacă m-ai trimite mâine dimineaţă aş merge înapoi, nu m-aş plânge. Odată ce am ajuns acolo, m-am închis în lumea de acolo. Am ştiut că acasă lucrurile sunt pe mâini bune."

"Sunt multe persoane care se întorc de acolo (Survivor) şi care spun că le-a schimbat Survivor. Nu pot să spun că am învăţat o lecţie de acolo. Eu sunt împăcată şi mulţumită cu mine aşa cum sunt acum în momentul de faţă. Survivor a însemnat pentru mine o experienţă frumoasă, o călătorie în viaţa mea.

Cu siguranţă am rămas eu cumva cu lucruri învăţate şi acolo, poate nu le conştientizez încă, pentru că de când m-am întors încă mai procesez lucrurile."

"Mâncam cocos. Cocosul respectiv îl spărgeam cu toporul. În prima zi luam bucăţile de cocos de pe jos şi mergeam şi le spălam cu apă. După două zile nu le mai spălam, luam de pe jos - nu are nimic, lasă aşa."

VIDEO 2. Crina Abrudan şi dificultăţile de la Survivor

Podcastul Ora de transformare este produs în Studioul Paginademedia.ro pentru Bodyshape Transformation Centre. Gazdă: Irina Alionte

(Material realizat de Alexandru Figaro, colaborator Paginademedia.ro)

VIDEO 3. Podcastul Ora de transformare cu Irina Alionte şi Crina Abrudan

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus