Skip to main content

TRANSFER. Cristi Popa, reporter din „garda veche” de la Digi 24, s-a mutat la Euronews: „Mi-am dorit o nouă provocare”

 
TRANSFER. Cristi Popa, reporter din „garda veche” de la Digi 24, s-a mutat la Euronews: „Mi-am dorit o nouă provocare”

Cristi Popa, unul dintre cei mai vechi reporteri de Eveniment pe care îi avea redacţia Ştiri de la Digi24, a părăsit echipa în care a lucrat mai bine de 11 ani. S-a transferat în echipa condusă de Cristain Coman la Euronews România, varianta autohtonă a canalului Euronews - lansată la 25 mai 2022.

Publicitate

„Am ajuns la Digi încă dinainte de a începe emisia pe TV. Prima dată ca reporter de la Constanţa, apoi m-am mutat la Bucureşti. A fost şi dorinţa mea, şi dorinţa lor. Mi-am făcut bagajul şi am venit în Capitală”, a spus Cristi Popa, pentru Paginademedia.ro.

Cristi Popa a mărturisit că decizia de a renunţa la echipa cu care a lucrat atât de mulţi ani vine într-un moment important al vieţii personale, în care şi-a dorit foarte mult o nouă provocare, iar lucrurile au venit de la sine.

„Cred că am luat cea mai bună decizie. Încerc să fac lucrurile din nou cu mare plăcere. Mai ales că în ultimii ani m-am eliberat de foarte multe lucruri şi m-am relaxat, am fost timp de doi ani în concediu de îngrijire copil”, a spus Cristi Popa, pentru Paginademedia.ro.

GALERIE FOTO: Cristi Popa a revenit ca Reporter de Eveniment, după 2 ani de concediu de îngrijire copil. Acum, la Euronews 

CRISTI POPA, Carte de vizită. Cristi Popa a lucrat ca Reporter de Eveniment pentru Digi24 din 2012. Era obişnuit să fie trimis cel mai adesea la inundaţii, accidente, calamităţi, manifestaţii etc. Dar nu refuza nici reportajele din domeniile social şi politic. Spune că cele mai dragi satisfacţii profesionale sunt „reportajele realizate de la Constanţa”, pentru că avea bucuria să vadă „că sunt preluate la Bucureşti şi în toată ţara”.

De asemenea, are amintiri foarte frumoase şi din delegaţiile în străinătate realizate pentru Digi24, aşa cum este cea din Italia, de acum zece ani, pe care nu o va uita niciodată, căci a fost plăcut impresionat de comunitatea de români pe care a întâlnit-o în Milano.

„Călătoria mea la Digi24 a fost un drum cu satisfacţii, foarte interesant, şi mă aştept ca şi de acum înainte să fie la fel. La Euronews se formează o echipă nouă, foarte frumoasă, condusă de Cristian Coman. Şi lucrez în continuare cu mai mulţi foşti colegi de la Digi24”, a mai spus Cristi Popa, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus