Skip to main content

VIDEO. Un fost „leu” de la Pro TV şi-a lansat o emisiune de interviuri. La pachet cu o platformă online

 
VIDEO. Un fost „leu” de la Pro TV şi-a lansat o emisiune de interviuri. La pachet cu o platformă online

VIDEO. Interviuri despre afaceri. Un fost „leu” de la Pro TV şi-a lansat o emisiune de interviuri, la pachet cu o platformă online

Publicitate

Este vorba despre antreprenorul Cristian Oneţiu, fost investitor în primul sezon de Imperiul Leilor la Pro TV

Cofondatorul companiei „Life Care” anunţă o serie de interviuri cu antreprenori. Discuţiile sunt disponibile săptămânal pe platforma online Scale-UP TV. Primele şase episoade sunt gratuite. 

Ideea interviurilor a plecat de la programul pentru antreprenori al lui Oneţiu - Scale-UP 1000 (prin care îi ajută pe aceştia să îşi crească afacere).

Pe scurt, despre formatul interviurilor:

- Fiecare discuţie este compusă din două părţi: o scurtă prezentare a invitatului şi a competenţelor sale în domeniul în care activează, urmată de două serii de întrebări, una din zona profesională şi cea de-a doua din viaţa personală.

- Fiecare răspuns este notat de Cristian Oneţiu în funcţie de trei criterii şi trei perspective relevante pentru public: dacă informaţia oferită este clară (explicită), dacă este inspiraţională şi dacă este personală şi emoţionantă.

- Dacă toate au fost îndeplinite, la final invitaţii îi pot adresa lui Oneţiu trei întrebări specifice care să îi ajute în afacerea lor.

Accesul în platforma Scale-UP TV este gratuit pentru primele şase episoade. Pe platformă mai sunt disponibile şi alte clipuri, dar contra cost. Sunt disponibile şi informaţii despre programul Scale-UP 1000, care conţine informaţii pentru antreprenori şi afacerile lor. 

„Îmi propun prin aceste interviuri să scot informaţii cât mai relevante şi cât mai practice de la oamenii care au trecut prin <valea morţii> (de la StartUp spre ScaleUp), pe care privitorul să le poate aplica imediat în afacerea lui. Vrem să cunoaştem nu doar rezultatele lor, ci mai ales procesul parcurs, cum au integrat informaţiile şi cum le-au pus în practică, fiecare în domeniul său de activitate, pentru a reuşi să atingă succesul şi a scala afacerea”, spune Cristian Oneţiu. 

VIDEO. Promo-ul pentru interviurile lui Oneţiu

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Spencer Sobea Collins Soby Spencer Sobea Collins
    Paginademedia, redactați o știre despre Stelian Muscalu care pleacă de la Digi 24 la Aleph Business!
  • Vlad Vlad
    Daca e asa de "leu" de ce are nevoie sa aplice schema bine cunoscuta cu tutoriale despre cum sa ai succes in viata ca sa castige 3 lei de la 10 abonati?

Trimite un comentariu

sus