Skip to main content

INTERVIU. Cristina Cioran lansează o emisiune culinară: „Am vrut de mulţi ani să fac asta şi mereu mi-am găsit scuze să nu încep"

 
INTERVIU. Cristina Cioran lansează o emisiune culinară: „Am vrut de mulţi ani să fac asta şi mereu mi-am găsit scuze să nu încep"

INTERVIU. Cristina Cioran a anunţat recent că va lansa o emisiune culinară. Actriţa a dat detalii despre noul proiect şi a povestit că şi-a dorit de foarte mulţi ani să realizeze această emisiune. 

Publicitate

„Am vrut de mulţi ani să fac asta şi mereu mi-am găsit scuze să nu încep sau m-am apucat de altceva. Pentru mine gătitul este relaxarea totală şi distracţia mea favorită. Inclusiv atunci când greşesc", a povestit Cristina Cioran, într-un interviu pentru Paginademedia.

Noul proiect va apărea din toamnă, dar încă nu se ştie dacă va fi pe YouTube sau dacă va intra la TV.

Actriţa Cristina Cioran a mai dezvăluit că la emisiune vor participa şi vedete, iar preparatele vor fi gătite atât în studio cât şi în locuri diferite.

Paginademedia.ro: De unde a venit ideea acestui podcast?

Cristina Cioran: „Mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc şi mi-am dorit foarte mult să continui cu această pasiune. Am vrut de mulţi ani să fac asta şi mereu mi-am găsit scuze să nu încep sau m-am apucat de altceva. Pentru mine gătitul este relaxarea totală şi distracţia mea favorită. Inclusiv atunci când greşesc.

Fac mese şi gătesc pentru prieteni de foarte mult timp, de când mă stiu, aşadar a fost şi o încurajare a lor să duc pasiunea mai departe."

Paginademedia.ro: Prin ce se diferenţiază faţă de celelalte?

Cristina Cioran: „Suntem diferiţi, abordările sunt diferite, conceptul emisiunii este diferit. Eu nu mă erijez în expert, eu îl reprezint pe cel de acasă, cel cu dorinţa, cel care vrea să facă din pasiune şi plăcere mâncare pentru el şi familia sa. Aduc şi ceva în plus în emisiune, asta se va vedea când va porni."

Paginademedia.ro: Ce vedem în prima ediţie?

Cristina Cioran: „În primul rând vedem o reţetă bună, aperitivul meu favorit şi varianta mea de muşchiuleţ de porc, alături de o prietenă foarte bună a mea care este invitată să ne dezvăluie un secret din zona de unde vine ea."

Paginademedia.ro: În ce locuri vei găti?

Cristina Cioran: „Emisiunea se realizează în studio, lucrez cu Leho Studio pentru producţia acestei emisiuni, dar suntem şi în alte locuri, neconvenţionale, acolo unde nu te aştepţi să găteşti.”

Paginademedia.ro: Vei avea şi invitaţi?

Cristina Cioran: „Voi avea şi invitaţi pentru că e fain să cunoşti oameni şi experienţe, să te inspiri din curajul şi bucuria celorlalţi.”

Paginademedia.ro: De unde te inspiri pentru reţete?

Cristina Cioran: „Pentru reţete se pleacă de la ingrediente, mergem pe ideea ca astăzi aş vrea să mănânc…

Nu caut să prezint reţete clasice, dar nici să inventez roata. Cu puţin farmec, curaj şi talent, ne distrăm în bucătărie.”

Paginademedia.ro: Ai fost pasionată dintotdeauna de zona culinară sau a devenit ulterior?

Cristina Cioran: „Am fost mereu pasionată de cooking şi mi-am căutat mereu inspiraţia în cei pasionaţi şi în locurile minunate pe care le-am vizitat."
 

Despre Cristina Cioran:

  • A prezentat emisiuni ca Dădaca, Cu dădaca în bucătarie şi Acasă în bucătărie, la postul Acasă TV.
  • La Antena 1 ea a realizat matinalul alături de Dan Capatos, iar la Antena 2 (acum Antena Stars) ea a realizat Am ceva de spus. 
  • Cristina Cioran a prezentat alături de Paula Chirilă emisiunea Pericol de explozie, la TVR 2, iar în 2012 au fost gazdele formatului Draga mea prietenă de la Kanal D.
  • Cioran a mai prezentat şi Acces Direct, de la Antena 1, în perioada în care Simona Gherghe a intrat în concediu de maternitate.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus