Skip to main content

Curs de dicţie pentru voice over de audiobook online. Cum vă puteţi înscrie?

 
Sursa foto: Dicţie.ro
Sursa foto: Dicţie.ro

Curs de dicţie pentru voice over de audiobook online organizat de Dicţie.ro. Cursul va începe de luna viitoare. După încheierea cursurilor se va organiza un casting pentru platforma de Audiobook-uri Voxa. Cum vă puteţi înscrie?

Publicitate

Când începe?

Cursul începe joi, 06 iulie 2023, ora 16:30-18:00. Cursurile se vor încheia pe 27 iulie 2023. Durata cursurilor este de patru săptămâni – şedinţe de câte 90 minute pe săptămână.

Cum se face înscrierea?

Cei care doresc să se înscrie la cursul de dicţie pentru voice over de audiobook online o pot face aici.

Ce înveţi la curs?

Vei face dicţie şi actorie şi improvizaţie bazate pe tehnici preluate din arta actorului. Cursanţii vor avea teme de predat de la o şedinţă la alta, iar cursul se va încheia cu un casting pentru platforma de Audiobook-uri Voxa.

Acest curs este alcătuit din jocuri şi exerciţii amuzante de improvizaţie, de dicţie, de ritm şi viteză, de respiraţie, de interpretare a unui text, atât exerciţii individuale, cât şi pe perechi şi de grup, joculeţe de spontaneitate, de creştere a puterii de concentrare, a creativităţii, de atenţie distributivă, de creştere a încrederii în sine, de relaxare, de eliminare a stresului şi de energizare.

Cine sunt trainerii?

Carmen Ivanov (Pro TV, Radio TANĂNANA) şi Mihai Crăciun (Pro TV, Radio TANĂNANA).

Unde?

Cursul se va face online, pe platforma Zoom. Grupa nu poate fi mai mare de 14 persoane, dacă sunt mai mulţi doritori, vor crea mai multe grupe.

Ce spun organizatorii?

"Dacă îţi doreşti să fii vocea cărţilor pe care, mai nou, le ascultăm, hai la cursul de Voice Over de de audiobook.

O voce antrenată pentru lecturarea de audiobook este esenţială pentru transmiterea emoţiilor, pentru a introduce ascultătorul în atmosfera şi epicul romanului sau pentru a anima diverse personaje (mai ales în cărţile pentru copii).

De altfel, site-urile de tip VOXA caută voci gata pregătite pentru lecturarea de audiobook de aceea vă propunem un masterclass de audiobook."

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus