Skip to main content

Ştim când începe Cursa iubirii la Prima TV. Cove: „Toţi se iubesc, dar nu se aşteaptă să dea de greu”

 
Livia Popescu, psihoterapeut, îl ajută pe Cove în reality-show-ul matrimonial de la Prima TV, Curs iubirii / foto: Prima TV
Livia Popescu, psihoterapeut, îl ajută pe Cove în reality-show-ul matrimonial de la Prima TV, Curs iubirii / foto: Prima TV

Am aflat data premierei celui mai nou reality-show matrimonial. Cursa iubirii de la Prima TV va fi difuzată din 30 septembrie, de la ora 20.00. Prezentator este Gabriel Coveşeanu alias Cove. Acesta va fi secondat de un psihoterapeut, Livia Popescu.

Publicitate

Cursa iubirii se va difuza timp de trei luni, timp în care telespectatorii pot urmări cum cele 12 cupluri participante (24 de concurenţi) trec prin probe fizice dificile, menite să le testeze psihicul şi relaţia.

Show-ul va fi difuzat iniţial sâmbătă şi este posibil să aibă parte şi de difuzări în zilele de duminică.

VIDEO. Cove: „Concurenţii sunt supuşi unor teste dificile”

Toţi se iubesc şi au venit la reality-show-ul «Cursa iubirii» pentru a-şi consolida cuplul şi pentru a-şi rezolva problemele.

Ce nu se aşteaptă însă concurenţii este să dea de greu, să fie supusi unor teste dificile, să locuiască în mijlocul naturii sau să-şi testeze, alături de partener, dexteritatea şi concentrarea în condiţii foarte dificile. Va fi un reality-show pe cinste.

Filmările au fost pline de neprevăzut şi au scos la iveală caractere puternice şi oameni care se iubesc cu adevărat. Veţi vedea, toţi sunt extrem de determinaţi să pună mâna pe premiul de 15.000 de euro”, spune Cove, potrivit comunicatului de presă transmis de Prima TV.

Psihoterapeutul Livia Popescu: „Am văzut cum arată lupta pentru putere”

Problematicile întâlnite nu au fost diferite cu ale celor din cabinet şi cu siguranţă nici cu ele oamenilor de acasă, care vor viziona emisiunea.

Am văzut pe parcursul filmărilor cum arată lupta de putere, am fost martorii unor comportamente de control din partea unui partener şi aşteptarea ca celălalt să i se supună, am văzut ce efecte au lipsa atenţiei, a manifestării afecţiunii şi a aprecierii în raport cu partenerul, am trecut printr-o multitudine de probleme de comunicare, am fost martorii dezechilibrarii polurilor feminin-masculin şi ai preluării de roluri, atitudini şi comportamente inadecvate de către femeie/bărbat.

Toate acestea, sunt convinsă, vor fi trăite din 30 septembrie la cote maxime şi de cei de acasă, din faţă micului ecran, care se vor regăsi în poveştile de iubire ale concurenţilor noştri”, spune psihoterapeutul din reality-show, Livia Popescu.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus