Skip to main content

VIDEO. Poveşti savuroase de la Dan Capatos, despre începuturile Un show păcătos. Cum l-a rugat pe Dan Diaconescu să-i trimită din invitaţii OTV. „O să-l respect pe Dan toată viaţa mea”

 
VIDEO. Poveşti savuroase de la Dan Capatos, despre începuturile Un show păcătos. Cum l-a rugat pe Dan Diaconescu să-i trimită din invitaţii OTV. „O să-l respect pe Dan toată viaţa mea”

Poveşti inedite cu Dan Captos, de la începuturile Un show păcătos. Realizatorul emisiunii tabloid de pe Antena 1 (în prezent pe Antena Stars) a povestit într-un interviu pentru podcastul lui Teo, despre începuturile Un show păcătos, când s-a rugat de Dan Diaconescu, pe atunci la OTV, să-i dea din invitaţii săi. 

Publicitate

„O să-l respect pe Dan toată viaţa mea”, a mărturisit Dan Capatos, la Teo.  

Dan Capatos, la Teo:

„Încă mă ameninţa spectrul cifrelor. Şi am zis, băi, ce fac? Îl sun (pe Dan Diaconescu) să-mi dea invitaţi de la el. Fac şi eu ce face el. Dacă fac şi eu pe Antena 1 ce face el, n-are cum să nu fie bine, că fac acelaşi lucru.”

Dan Capatos a relatat chiar şi momentul în care l-a sunat pe Dan Diaconescu şi reacţia acestuia: 

„Domne, zic vă zic direct, că n-am cum să ocolesc, că tot acolo ar trebui să ajung. Şi dvs. sunteţi patron, eu sunt angajat, am şi eu de crescut copil, mă dă afară, dacă nu fac treabă. Nu ştiu cum să fac să iasă ca la tine.

Când avem subiecte de-astea care ne interesează şi pe mine. Gen Oana Zăvoranu, Nichita, d-astea, poţi să mi le dai şi mie, că eu am o oră. Vin o oră la mine şi după aia să întorc la matale până la cinci dimineaţa.

Şi el îmi zice: nu cred că aud aşa ceva! Tu vrei să-ţi dau invitaţii mei?

Zic: Dacă se poate...

În următoarea săptămână, era Oana Zăvoranu în flăcări la OTV. Îl sun şi-l întreb: Uite, poate să vină Oana la 12 noaptea când încep? Îmi spune: Vorbesc cu ea.

Oana, când a auzit Antena 1, a acceptat.

Şi Dan Diaconescu spunea pe post: "O lăsăm pe dna Oana Zavoranu să se ducă până la prietenul Dan Capatos la Antena, dar se întoarce la noi.”

La câţiva ani după această experienţă, după ce Dan Diaconescu a rămas fără OTV, a ajuns şi invitat la Un show păcătos, moment în care Capatos l-a invitat pe fostul OTV chiar să-i prezinte o emisiune.  

„Şi arc peste timp. Nu mai făcea emisiunea de mult, îi închisese OTV-ul. L-am adus la mine şi l-am aşezat în locul meu. Şi zic uite, mă, prezintă tu emisiunea în seara asta. Băi, s-a simţit atât de bine! Eu stăteam cu Bordea pe canapea şi l-am lăsat să-mi prezinte, în amintirea vremurilor în care m-a ajutat şi practic, cumva, m-a şi salvat.

M-a ajutat şi faptul că el s-a dus în zona politică, total greşit, că dacă ar fi rămas pe prostiile astea, rămânea în continuare lider şi atunci uşor-uşor l-am depăşit eu. N-a avut niciodată vreo părere de rău, pentru că a fost alegerea lui.

Părerea de rău că a trecut în politică, pentru că şi-a dat seama că aia l-a nenorocit şi practic personal şi profesional, dar asta m-a ajutat pe mine să să urc.

Şi am preluat toate nebuniile pe care le făcea şi le-am adus în mainstream, le-am făcut cum trebuie.”

Transcriere realizată cu sistemul Vatis.Tech

Interviul integral cu Dan Capatos, în continuare (de la minutul 52.00): 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus