Skip to main content

Surse G4Media: Dan Diaconescu, dus la audieri sub acuzaţia de relaţii sexuale cu minore

 
Sursa foto:  Inquam Photos - Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos - Octav Ganea

Poliţiştii din Biroul Investigaţii Criminale Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au făcut joi o percheziţie la locuinţa din Bucureşti a lui Dan Diaconescu, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Publicitate

Dan Diaconescu, fost patron OTV, este unul dintre naşii liderului partidului extremist AUR, George Simion.

Potrivit surselor G4Media, Dan Diaconescu ar fi acuzat că ar fi vrut să cumpere virginitatea unei minore şi că ar fi plătit două gemene pentru relaţii sexuale.

Procurorii îl suspectează de act sexual cu minori în formă continuată şi prostituţie în formă continuată.

Acesta ar fi făcut sex în 2020 şi 2021, contracost, cu o minoră de 15 ani, deşi ştia vârsta acesteia, şi ulterior cu sora ei geamănă. Faptele s-ar fi petrecut în Constanţa şi Bucureşti. Tot în perioada respectivă, Diaconescu, fostul şef OTV, ar fi încercat să plătească o altă minoră pentru a o dezvirgina. Una dintre gemene l-ar fi minţit că are o prietenă minoră, l-a filmat şi, ulterior, l-au şantajat pentru bani.

Dan Diaconescu a mai avut probleme cu legea în trecut. Omul de televiziune a fost condamnat definitiv pentru şantaj la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare în 2015. A fost eliberat după aproape trei ani, în anul 2017. 

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus