Skip to main content

Ce revenire! Dan Diaconescu se întoarce. Îşi lansează un fel de Netflix şi o criptomonedă

 
Foto: Facebook / DD Home Cinema
Foto: Facebook / DD Home Cinema

VIDEO. Dan Diaconescu se întoarce! Şi nu oricum: pe online! Fostul patron al OTV, eliberat din închisoare acum patru ani, şi-a făcut o platformă care seamănă cu cele de tip HBO şi Netflix.

Publicitate

Se numeşte DD Home Cinema, iar conţinutul este contra cost. Vine şi cu un serial, care este scris, regizat şi narat de... Dan Diaconescu. 

Detalii, mai jos:

Dan Diaconescu a postat mesaje pe Facebook, Instagram şi  TikTok prin care îşi anunţă proiectul online. Platforma de tip streaming este cu plată şi are trei pachete, conform ddhomecinema.ro:

- Pachetul Basic - costă 9.99 RON pe lună

- Pachetul Gold - costă 29.99 RON pe 6 luni

- Pachetul Fan DD Platinum - costă 99.99 RON pe 12 luni

Filmul serial se numeşte „Pandemia” şi are 10 sezoane, cu câte 6 episoade pe sezon. Protagonistul şi naratorul este Dan Diaconescu.

Totodată, el a anunţat că oamenii care vor achiziţiona un pachet vor primi şi „CryptoDan”, moneda digitală pe care a lansat-o. 

Dan Diaconescu, pe Facebook:

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american. Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie.

Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Un activ digital unic care este al dumneavoastră şi numai al dumneavoastră.

Fiindcă la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomonedă va sta, deisgur, la baza achiziţionării acestor trei produse în varianta streaming, în varianta stick sau în varianta DVD. Aşa cum v-am anunţat, cryptomoneda pe care noi, împreună cu dumneavoastră o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră de zeci de ani, aşa cum dumneavoastră faceţi parte din echipa mea.

Fiecare dintre dumneavoastră, pentru o perioadă limitată de timp, în care ne vom verifica prieteniile, vom vedea care sunt oamenii loiali, care sunt oamenii mai puţini loiali. Ei bine, toţi cei care veţi primi în casele dumneavoastră un stick, un DVD sau streamingul video, veţi primi şi o cantitate de CryptoDan. La momentul respectiv vă voi povesti ce veţi face cu aceşti CryptoDani.”

Despre filmul serial „Pandemia”:

„E vorba despre un filmul artistic care vine să vă povestească dumneavoastră cum s-au întâmplat lucrurile. Este primul film povestit, este primul relatat de către un narator. De către mine. Singurul care a văzut acel film. Povestitorul Dan Diaconescu vă va relata un film unic, un film pe care doar eu l-am văzut. Un film bazat pe fapte reale, un film în care mi-am adus şi un mic aport. Marele aport este al dvs., împreună cu dvs. am realizat aceste opere de arte unice.”

Dan Diaconescu, doi ani şi jumătate după gratii

Reamintim că Dan Diaconescu a primit, pe 4 martie 2015, cinci ani şi şase luni de închisoare fiind acuzat de şantajarea mai multor persoane printre care şi a fostului primar al comunei arădene Zărand, Ion Moţ. În timpul emisiunilor „Dan Diaconescu Direct”, acesta îi cerea suma de 200.000 de euro, în perioada mai-septembrie 2009.

Diaconescu a stat în închisoare doar 2 ani şi jumătate, la penitenciarul Jilava. El a fost eliberat în noiembrie 2017, când Tribanalul Ilfov a admis cererea de eliberare condiţionată a fostului patron OTV.

De asemenea, în momentul în care a fost eliberat, Diaconescu a primit o interdicţie de zece ani şi jumătate de a vorbi în public. 

VIDEO. Anunţul lui Dan Diaconescu de pe Facebook

 

CITEŞTE ŞI: Dan Diaconescu, condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare

CITEŞTE ŞI: AMINTIRI CU OTV, la şase ani de la oprirea emisiei. Cum l-a făcut Diaconescu pe Băsescu cel mai tare influencer. România în fundul gol, poezii cu tractoare şi o colecţie de burtiere de antologie

CITEŞTE ŞI: Ce cărţi despre jurnalism au scris „marii cărturari” din spatele gratiilor. Dan Diaconescu: „Tehnici ştiintifice de realizare a interviului modern”

CITEŞTE ŞI: 10 ANI. Urarea OTV pentru CNA: Foaie verbe baraboi, să dea diareea în voi!

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Eu, în locul lui, lui digitalizam arhiva OTV și DDTV. (Pe modelul AntenaPlay și Voyo/PRO TV Plus)
    E păcat că se pierd primii ani de televiziune românească!
  • Lazar Cornel Lazar Cornel
    Ai deranjat pe multi Dane , tu n-ai auzit de vorba aceea ...Adevarul supara pe om...."Le-a fost frica de tine si era de asteptat sa ia masuri...prietenii stiu cum se face..Sa fii sanatos si sa revii cat poti de repede in politica si nu numai !!!
  • Dumitrescu Dumitrescu
    Cred am că te ai făcut bine, dar mori de invidie când îi vezi p-alde șoșoacă...
  • Ntz ntz ntz Ntz ntz ntz
    Mă Daniele Samoilă, pe care Facebook a scris DD chestiile alea de mai sus? De ce iți place ție să copiezi fără să scrii dă unde?
  • Mariana Mariana
    Iar vine asta cu toate ziarele societății!? La munca domnul dan.
  • Adi Adi
    De ce sa te uiți la șantajist?
  • Stefan Stefan
    Daca va plati cineva ca sa vada serialul asta, cu siguranta o va face in mod ironic. Nu cred ca ia nimeni in serios ce zice Dan Diaconescu. Iar cei care ar face-o, nu cred ca stiu sa foloseasca un calculator.
  • SJ SJ
    a primit 10 ani interdictie de a vorbi in public?! da ce a facut omul asta, a dat o lovitura de stat? Cenzura aceasta e demna de un regim dictatorial gen Coreea de Nord
  • Z Z
    @Baluba
    Nu exagera. Omul a dat o platformă oricui, fără agendă. Circul era iminent, dar a fost ceva totuși. Fără el, Cioaca nu ar fi fost prins. Vă deranjează libertatea? Chiar și cu circul implicat. De ce generația tânără e așa deranjata de libertate?
  • didi didi
    :))) ataaaaat
  • Baluba Baluba
    Scenariul: Dan Diaconescu. Regia: Dan Diaconescu. Muzica: Dan Diaconescu. Costumele: Dan Diaconescu. Recuzita: Dan Diaconescu. Decorurile: Dan Diaconescu. Machiajul: Dan Diaconescu. Operator imagine: Dan Diaconescu. Coloana sonora: Dan Diaconescu. Trucaje: Dan Diaconescu. Cascadorie: Dan Diaconescu. Filmarile din casa lui Dan Diaconescu au avut loc prin bunavointa si amabilitatea lui Dan Diaconescu.

    In rolul lui Dan Diaconescu: Mihai Mitosheru.
  • Z Z
    @Gabriel
    Nu-și poate face televiziune pentru că are interdicție la tv până în 2025. Lăsând deoparte controversele, astfel de verdict mi se mare profund nedemocratic.
    Criptomoneda chiar este o aiureală, dar cred că aproape îmi doresc să aibă succes cu filmele alea.
  • Șerban Șerban
    Este băăă! Reîncepe căutarea Elodiei.
  • M. C Donici M. C Donici
    Ești ceea ce
    Privești !!!
  • bebe bebe
    senzațional ai găsit bani lui Ceaușescu

Trimite un comentariu

sus