Skip to main content

„Parteneriatul nostru cu publicul isteţ de televiziune continuă”. Dan Negru va prezenta încă o emisiune de cultură generală la Kanal D. A treia

 
„Parteneriatul nostru cu publicul isteţ de televiziune continuă”. Dan Negru va prezenta încă o emisiune de cultură generală la Kanal D. A treia

Kanal D aduce în această toamnă un nou quizz-show, cu Dan Negru prezentator. Este vorba despre formatul The Floor, un show cerat de John de Mol, cel din spateleformatelor The Voice şi Big Brother. 

Publicitate

Pe o podea LED gigant, concurenţii îşi vor pune la bătaie cunoştinţele de cultură generală, inteligenţa şi spontaneitatea. Totul pentru un marele premiu în valoare de 50.000 de lei.   

Dan Negru:

„Parteneriatul nostru cu publicul isteţ de televiziune continuă! Ne-am propus ca prin programe TV inteligente să oferim şi publicului isteţ un loc pe telecomanda televizorului. Ne-a bucurat cantitatea acestui public, dar mai ales ne-a bucurat calitatea lui. După „Jocul cuvintelor” şi „Tu urmezi”, care au devenit deja fenomene populare, sperăm ca „The Floor” să devină noua bucurie a publicului isteţ de televiziune”, a declarat Dan Negru.

49 de concurenţi se vor angaja în dueluri de cunoştinţe generale pe o podea LED uriaşă, împărţită în patruzeci şi nouă de pătrate egale, fiecare reprezentând propriul domeniu de cunoaştinte.

Competitorii se duelează pe parcursul unui joc complet, derulat pe parcursul a patru ediţii, iar la finalul acestui joc rămâne un singur câştigător.

Un concurent, selectat la întâmplare, trebuie să îl aleagă pe unul dintre adversarii săi vecini pentru a se confrunta cu acesta într-un duel epic de cunoştinţe, în categoria adversarului.

Câştigătorul preia pătratul pierzătorului, câştigând teren valoros, pe măsură ce îşi extinde teritoriul, în timp ce învinsul părăseşte jocul. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus