Skip to main content

Dan Turturică, fost Digi şi România Liberă, propus de Guvern în conducerea TVR

 
Dan Turturică, fost Digi şi România Liberă, propus de Guvern în conducerea TVR

Jurnalistul Dan Turturică este propunerea Guvernului în conducerea TVR. Ar urma să ocupe un loc în Consiliul de Administraţie al instituţiei. De cealaltă parte, la Radio, executivul o propune pe Maria Ţoghină, cea care a condus şi instituţia în urmă cu mai mulţi ani. 

Publicitate

Turturică deţine site-ul Universul.net. El a lucrat în TVR ca jurnalist, dar a fost şi la România Liberă, a condus online-ul de la Digi24, dar avut emisiune şi la TVR în trecut. 

Maria Ţoghină a condus Radioul Public şi a mai făcut parte şi din Consiliul de Administraţie. 

Reamintimă că pe lista de propuneri PSD apar, printre alţii, fostul membru CNA Radu Herjeu (la Radio) şi fostul şef al radioului, Georgică Severin (la TV), între propunerile AUR apare un fost producător executiv PRO TV la începuturile staţiei - Dorotheea Ionescu, Iulian Capsali, dar şi un fost şef din Guerrilla, Sorin Faur.


Citeşte şi: Radu Herjeu, propus de PSD în conducerea Radioului. Georgică Severin, pe lista TVR. Un fost şef din Guerrilla, dar şi Capsali, propuşi de AUR. Pe cine propune USR. Listele


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @Livia Pila Sau Alessandra Stoicescu să fie propusă de PSD la șefia TVR, ca să facă TVR-ul mai bun ca la Intact.
  • Soby Soby
    @Procuror Și Prelipceanu care l-a dat afară pe Turturică este din Timișoara, dar el a studiat în București și lucrează în București.
  • Radu Radu
    La SRR sef va deveni Razvan Ioan Dinca. Ce oroare! Baiatul asta cocheta din plin cu procurorii dupa ce a reusit sa puna pe butuci Opera Romana. A facut numai nenorociri si la Teatrul de Opereta, si la Teatrul din Buzau.
  • Procuror Procuror
    pt. Ristei - Nu mai avem loc in presa de tot neamul Dindiricilor. Sef la TVR Craiova se pregateste sa devina raspopitul Tiberius Musuroi alt fin al numitei Anca Dindirica. Asa se lauda omul pe la bursa pariurilor. Toti sint amicii de pahar ai Olgutei Vasilescu. Mai lipseste Dr.Chiotea din peisaj ca si el e tot din Craiova. Se aude ca ar urma sa devina producator general.
  • jk jk
    Bun,Livia,si cine ar fi pentru tine bun la sefia TVR?
  • Ristei Ristei
    Buna seara. Ati pus o nulitate absoluta numita Anca Dindirica in CA al TVR. Pe langa asta l-ati numit si pe finul de cununie al acesteia, Radu Vinteanu, supleant, dar si pe unchiul Ancai Dindirica, Mircea Pospai, care are peste 70 de ani si e alta nulitate comunistoida, presedinte al UZPR Dolj bagat oamenilor cu forta pe gat de Glavan - supleant la CA al SRR. Nu mai aveti oameni profesionisti in ditamai partidul. Decat acesti incompetenti?
  • Livia Pila Livia Pila
    Numai de Turturica nu aveam nevoie. Dar atita poate guvernul, atâtea parale da pe SRR și TVR. Tot e bine. Puteam sa ne trezim și cu Denise Rifai.

Trimite un comentariu

sus